reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

HITY filmowe, książkowe, teatralne itp czyli co warto intelektualnie skosztować !

tez sie zgadzam z filmami na podstawie ksiazek...po prostu my inaczej sobie wyobrazamy ksiazke niz rezyser filmu...a dana brown tez uwielbiam...

musierowicz rzadzi! W liceum przeczytalam chyba wszystkie jej ksiazki...(do tamtej pory wydane oczywiscie)

reklama
Ksiazki Dana Browna moja ulubiona to "Anioly i demony".

A film to "The Blind side" S.Bullock dostala oscara za role w tym filmie. I jezeli ktos lubi wyciskacze lez to film o psiaku oparty na faktach "Moj przyjaciel Hatchiko". :-)

moj wuja zapalony kinoman polecił mi dzisiaj film Conviction gra Hilary Swank. Historia oparta na faktach a ja tkaie bardzo lubię.
Brat zostaje skazany za morderstwo <jest niewinny> posadzili go na chyba 18 lat...jak odkryli metodę DNA wyszedł...od tego momentu wiele osób niesprawiedliwie skazanych w Stanach zostało uniewinnionych .

Polecam Erin Brokovich...gra Julia Roberst film stary ale też na faktach oglądałam go wiele razy

alex coś dla Ciebie bo Ty lubisz Cygler - Głowa Anioła - rewelacja teraz biorę sie za drygi tom Dwie Głowy Anioła

Polusia, ale ja już wszystkie Cyglerowej przeczytalam. O "dobrych genach" dowiedziałam się od samej autorki, bo napisałam jej mejla kiedy nowa powieść. Swoją drogą przesympatyczna osoba. Wiesz o tym, że w każdej jej książce przewijają się Ci sami bohaterowie albo ich rodziny?

Dana Browna też bardzo lubię, wciąga niesamowicie.
Katrinka Ja też fanka książek o Harrym, o filmach myślę podobnie jak Ty.
Ja obecnie czytam Jojo Moyes "Srebrna Zatoka" dostałam od M w prezencie chyba z rok temu i z wiadomych względów nie było kiedy się zabrać;-) więc teraz nadrabiam.
A z filmów bardzo mi się podobał "Bez mojej zgody" z Cameron Diaz.

Lubie serial "Burzliwe życie Moll Flanders "na podstawie powieści Daniela Defoe.Na tvn style leci srody 21,30 w piątek 20,20 albo niedziela o 20.

Seria milenium w wersji filmowej na kanale nfilm hd W soboty cykl: "Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" (5 i 12 marca) oraz "Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem" (19 i 26 marca).

Ostatnia edycja:
reklama
obejrzałabym millenium, ale nie mam tego kanału, hmm.

mam za to film, który właśnie dostał Oskara, więc trzeba tym bardziej obejrzeć ;-)

Do góry