reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

HITY filmowe, książkowe, teatralne itp czyli co warto intelektualnie skosztować !

O Sparksa to chyba wszystie książki są cudne, Pamiętnik kocham, filmu to chyba znam każdy klaps na pamięć:-) Z jego twórczości co czytałam polecam jeszcze List w butelce, Noce w Rodanthe, Wybór, Ostatnia piosenka - większość zekranizowanych, oczywiście wyciskaczy łez;-) Ja jestem od lat wierną wielbicielką Sagi o Ludziach Lodu i co pewien czas do niej wracam, już mi tak chyba do końca moich dni zostanie;-) Lubię też książki Małgorzaty Kalicińskiej.:tak:

Ze Sparksa to ja jeszcze polecę "Prawdziwy cud". Ostatnia Kalicińskiej "Zwyczajny facet" też fajna, ale zakończenie pomstuje o ciąg dalszy

Grochola żadna rewelacja - mnie osobiście się nie podoba

co do Sparksa - to jeszcze anioł stróż- cudna książka polecam

super wyciskaczem łez ale piękna książka o miłości P.S Kocham Cię Abern Cecelia - ja płakałam na każdym rozdziale - filmu natomiast nie polecam -beznadzieja

O tak Polusia, "PS Kocham Cię" piękna, ale nie zgodzę się, że film beznadzieja, być może dlatego, że ja najpierw obejrzałam film, a póżniej książkę przeczytałam, ale moim zdaniem film fajny

reklama
PS I love you - bylismy na tym w kinie ze znajomymi, caly film przeryczalam, a potem szlismy na piwo i mialam cale oczy zapuchnięte :) ale super film

ja polecam wszystkie książki dana browna,
teraz zaczelam czytac zaginiony symbol, ale czytam po angielsku, tzn wklieilam sobie w wordzie w jednej kolumnie polski tekst w drugiej angielski i czytam po angielsku a jak czegos nie rozumiem to patrze na pl tlumaczenie, ostatnio terminal oglądałam i tam tak główny bohater uczył się języka :)

O tak ja też PS Kocham Cię cały przepłakałam. Mi się podobał:tak: Polecam też do obejrzenia właśnie Pamiętnik, mój ukochany film.:tak:

a ja się do tego filmu zraziłam ponieważ pierwszą przeczytałam książkę. ja jestem dziwna bo wolę najpierw książkę a dopiero potem film- dlatego wiele filmów jest do bani w porównaniu do książek:)

a ja się do tego filmu zraziłam ponieważ pierwszą przeczytałam książkę. ja jestem dziwna bo wolę najpierw książkę a dopiero potem film- dlatego wiele filmów jest do bani w porównaniu do książek:)

a ja zwyczajnie nie wiedziałam o istnieniu książki dopóki nie obejrzałam filmu:)

dla lubiących wątki detektywistyczne polecam jeszcze twórczość Zafona, szczególnie "Cień wiatru"

zafona czytalam obie cien wiatru i gra aniola
mam mieszane uczucia
wciagajace ale cos mi w nich nie pasowalo do konca, tak na 5 ale z minusem ;-)

za to tego cobena obiecaj mi pochlonelam w dwa dni, bardzo fajnie sie czyta:tak:

polecam Pilipiuka, czytalam jego cykl o kuzynkach kruszewskich ale chetnie przeczytalabym cala jego tworczosc:tak:

o kurka dopiero doczytalam ze napisal kontynuacje przygod pana samochodzika, a ja uwielbialam w mlodosci :zawstydzona/y::szok:

a chmielewska tez uwielbiam, i jeszcze kocham musierowicz:-);-)

reklama
zgadzam sie z tobą
ja uwielbiam książke z serii harrego pottera są super i rewelacyjnie sie je czyta, ale filmy ogolnie mi sie nie podobają ani troche mnie nie wkręcaja w akcje,
jesli chodzi o dana browna to tez wpierw czytalam ksiązki potem film, no ksiązki zdecydowanie lepsze

Do góry