reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

kobieto ogarnij się - nie znasz dziewczyny nie wiesz co przeszła - nie wypowiadaj się. Akurat ona jest po in vitro. Ty nie więc pani już podziękujemy i niech wraca na swój wątek
Pani to pisze się z dużej nie z małej.
Obroczyni się znalazły
Gdzie byłyście jak pisała że ktoś jest słaby i była nie miła.
Nie obchodzi mnie co przeszła. Jeśli ktoś jest nie mily a później usuwa komentarze to świadczy tylko o drugiej osobie a ja chamstwa nie toleruje.

reklama
Łazi po innych grupach a jak się jej napisze grzecznie.
To odpisując już nie jest miła.
Jak ty chcesz szeryfowac to bardziej się przyłóż do tego .
Bo regulamiiny po cos są .
Jeśli ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem,nie moja winna .
Sama wbijasz tutaj z buta 🤦🏼‍♀️ idź siej drame gdzies indziej a kobietę zostaw na IVF w spokoju

Pani to pisze się z dużej nie z małej.
Obroczyni się znalazły
Gdzie byłyście jak pisała że ktoś jest słaby i była nie miła.
Nie obchodzi mnie co przeszła. Jeśli ktoś jest nie mily a później usuwa komentarze to świadczy tylko o drugiej osobie a ja chamstwa nie toleruje.
dla ciebie tylko z małej, najechałyście na dziewczynę która pewnie pierwszy raz chciała dołączyć do tematu kresek - źle wybrała tylko wątek… więc odejdź na swój wątek i wątek ciążowy, bo hormony weszły Ci za mocno

dla ciebie tylko z małej, najechałyście na dziewczynę która pewnie pierwszy raz chciała dołączyć do tematu kresek - źle wybrała tylko wątek… więc odejdź na swój wątek i wątek ciążowy, bo hormony weszły Ci za mocno
Widzisz nie czytałaś jej wypowiedzi .
Jak się kłóciła że ona testowała.
Może i mi hormony weszły za mocno
A tobie g... weszła za mocno .miłego dnia

To też nie jest grupa dla Ciebie.
Jak byk pisze in vitro refundacja,
A ty wjeżdżasz z ciąża.
Oj nic mnie w życiu nie zaskoczy .
Czytania ze zrozumieniem niby łatwe,a jednak dla innych trudne .
Przecież ona pisała tu od dawna, miała transfer, udał się więc dala znac.
Wiele dziewczyn co tu się udziela jest już w ciąży, dzięki ivf.
Gdzie jest napisane że w ciąży nie można się tu udzielać?😁

Przecież ona pisała tu od dawna, miała transfer, udał się więc dala znac.
Wiele dziewczyn co tu się udziela jest już w ciąży, dzięki ivf.
Gdzie jest napisane że w ciąży nie można się tu udzielać?😁
Bo smerfetka napisała na wątku kreski kwietniowe że ma pozytywną bhcg ale nie była zapisana i dziewczyny na nią najechały że one się starają latami a ona wjeżdża z pozytywem od tak nie zapisana na testowanie

Bo smerfetka napisała na wątku kreski kwietniowe że ma pozytywną bhcg ale nie była zapisana i dziewczyny na nią najechały że one się starają latami a ona wjeżdża z pozytywem od tak nie zapisana na testowanie
Domyślam się, dwie inne grupy, tam maja swoje zasady.
Tu każda po ivf może się udzielać

Domyślam się, dwie inne grupy, tam maja swoje zasady.
Tu każda po ivf może się udzielać
Oczywiście mają nie wiedziałam że jest ivf .ale bronienie kogos kto pisze do ludzi że jest słaby to jest chamskie .
Mi hormony uderzyły a innym głupota do głowy. Miłego dnia

reklama
Łazi po innych grupach a jak się jej napisze grzecznie.
To odpisując już nie jest miła.
Jak ty chcesz szeryfowac to bardziej się przyłóż do tego .
Bo regulamiiny po cos są .
Jeśli ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem,nie moja winna .
O boże tak tu zawsze było miło, ale musiała się pojawić jakaś maruda :) mam nadzieję, że nadrobisz cały wątek i wtedy może nie będziesz się tak rzucać

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry