reklama
wiem, ale niestety tak zeschizowalam ze musialam zrobic dla świętego spokojuJak to nawet nie byl stosunek tylko ocieranie. I mialas po drodze okres. Niepotrzebnie kase wydajesz. Nie jestes w ciazy.
G
guest-1716560141
Gość
Dzień dobry, chciałam się zapytać czy jeśli jestem 7 dni po stosunku beta hcg <2,30 daje już wiarygodny wynik?
hemoglobina
Moderator
nieDzień dobry, chciałam się zapytać czy jeśli jestem 7 dni po stosunku beta hcg <2,30 daje już wiarygodny wynik?
blanny
Fanka BB :)
Nie. Po pierwsze zagnieżdżenie występuje średnio 6-12 dni po OWULACJI, którą możesz mieć np 2 lub 3 dni po stosunku i może nadal dojść do zapłodnienia komórki jajowej.Dzień dobry, chciałam się zapytać czy jeśli jestem 7 dni po stosunku beta hcg <2,30 daje już wiarygodny wynik?
Takie 16 dni jest już wiarygodne po stosunku.
Tak z ciekawości, co z tego wynikło ? Ciąża, brak ciąży ? Jestem teraz w tej samej sytuacjiDzień dobry, chciałam się zapytać czy jeśli jestem 7 dni po stosunku beta hcg <2,30 daje już wiarygodny wynik?
NiebieskookaEM
7 dni po stosunku to nie jest wiarygodny wynik, bo zagnieżdżenie jest 6-12 dni po.Tak z ciekawości, co z tego wynikło ? Ciąża, brak ciąży ? Jestem teraz w tej samej sytuacji
Najlepiej zrobić betę 14 dni po, wtedy będzie pewność
reklama
blanny
Dokładnie jest tak, jak napisała Niebieskooka.Tak z ciekawości, co z tego wynikło ? Ciąża, brak ciąży ? Jestem teraz w tej samej sytuacji