reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
wisienka oj tam juz nic takiego;-)chcialam tylko ten zel na dziaselka ale trudno , kupie tutaj w Polsce. Milej podrozy, zeby maluszek byl spokojny i zobaczyl w koncu kraj swojej mamusi:tak:buzka;-)

Misia witaj wsrod butelkowych i glowka do gory
bedzie dobrze :happy:

a ja musze wam napisac ze od trzech dni czuje ruchy dzidzi (no mam andzieje ze jednej bo ruchy sa dosc...hmmm instensywnie mocne) jak sie poloze spac

ok mowie dobranoc
znikam w kazdym razie na film
luby wola ;-)

cześć mamcie...:-)

Dziekuję Liluś:-) tak tak narodził sie dzis:-) o 14.45:-) hihih
Wujaszek ledwo zdążył na poród:-) ale fajowsko:-) kochany maluszek jejku ja wogóle nei pamietam Kapika takeigo malutkiego:-) hihi

strasznie się wszyscy cieszymy:-) bo zdrowiutki.. i z serduszkiem wszystko ok:-) wiec kamień z serca...prawdopodobnie to nierówne tętno było spowodowane lekami na podtrzymanie jakie ciocia miała:-)

buziak kochane jutro poczytam co u was dokładnie...bo dziś już padam:-)
WISIENKA udanej wycieczki:-)
Liluś super ze ruchy dzidzi są:-) a moze jednak dwójeczka w brzusiu:-) :-)
a tak wogóle to jak to u was jest?? kiedy robią USG?? no bo przecież kiedyś muszą??:-)

Lilka wow to już czujesz ruchy? Jejku jak to szybko zleciało. Strasznie się cieszę.

Właśnie mój młodszy synuś zasnął :baffled: walczyłam z nim od 20:00...
spoko, idę spać bo jak zwykle pobudka o 6:00 bo starszy synuś tak wstaje... :baffled:
grrrrrrrrrr :wściekła/y:

buziaczki dla Was!

Wszystkim Wam dziękuję z miłe słowa :tak: ....dzisiejsza nocka też zapowiada się do końca super :tak::-D

witam
no nic dziewczynki to ja sie zegnam z wami na tydzien, zycze milego i spokojnego weeekendu oraz zdrowka dla wszystkich i wszystkiego najlepszego dla przyszlych solenizantow.
moze wieczorem jeszcze wpadne, zalezy jak sie wyrobie :dry:
Wisienka ja również Ci życzę spokojnego lotu i udanego pobytu w PL:laugh2::-D
Kathe ja idę na to przekłuwanie w środę oczko mniej ropieje ale łezki stoją:-(
Beata może jednak zabieg okaże się zbędny....tego Ci życzę:tak:
a ja musze wam napisac ze od trzech dni czuje ruchy dzidzi (no mam andzieje ze jednej bo ruchy sa dosc...hmmm instensywnie mocne) jak sie poloze spac

ok mowie dobranoc
znikam w kazdym razie na film
luby wola ;-)
Liluś super ...cieszę sie bardzo:-) :tak:.... czujesz mocne kopniaki hmmm...to znaczy że dzidzia albo ma dużo energii albo..... towarzysza;-):tak::-)

reklama
Dla Ingusi z okazji skończenia
5 miesiąca:-D

:-D:-D:-DDla Ciebie niebo, dla Ciebie słońce,
a oprócz tego-gwiazd dwa tysiące.

Wszystko bym dała Tylko dla Ciebie
abyś się czuła dzisiaj jak w niebie.:-D:-D:-D
aaakz6.gif

Do góry