kurcze serio ? fakt zaraz po cb zaczelam brac ale ze co teraz ? mam odstawic ? czy brac dalej@babydust obstawiam inofolic raczej na 95% niż acard
nigdy wczesniej nie mialam takich plamien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze serio ? fakt zaraz po cb zaczelam brac ale ze co teraz ? mam odstawic ? czy brac dalej@babydust obstawiam inofolic raczej na 95% niż acard
Ja bym brała dalej ładnie reguluje gospodarkę hormonalną to 1@ po poronieniu? moze druga pojdzie ze zdwojoną siłą może nie było owu i słabe endo nie było co sie złuszczać dlatego takie krwawienia plamieniakurcze serio ? fakt zaraz po cb zaczelam brac ale ze co teraz ? mam odstawic ? czy brac dalej
nigdy wczesniej nie mialam takich plamien
no wlansie nie mam pproblemu z endometrium w 13dc mialam nawet 15mm nawet a to jest 2 @ po poronieniu i to juz 2 wlasnie z takim przedluzonym krwawieniem od ostatniej ciazy 4 lata temu mam dosyc skape miesiaczki 3 dni i koniec na koniec a teraz 3 dni krwawienia + 4 / 5dni plamienia ovu raczej bylo bo mialam usg i badalam progesteron po owu moze za duzy nie byl ale wskazuje ze owu bylaJa bym brała dalej ładnie reguluje gospodarkę hormonalną to 1@ po poronieniu? moze druga pojdzie ze zdwojoną siłą może nie było owu i słabe endo nie było co sie złuszczać dlatego takie krwawienia plamienia
Tu akurat wszystko było dopilnowane, przygotowałam się jak należy więc to chyba nie jest zafałszowany wynik. No nic jutro lekarz na szczęście@Paula919191 w badaniu prolaktyny obok dnia cyklu wazne jest by sie dobrze wyspac, nie cwiczyc, nie przemeczac sie nie uprawiac sexu, nie stresowac sie dzien przed badaniem, bo inaczej wynik wychodzi zafalszowany, czyli podniesiony. Jesli realnie jest wyzszy niz norma dostajesz leki na zbicie prolaktyny
Dziewczyny co wy bierzecie oprócz sterydów , heparyny , acard i progesteronu , folika ?
I czy któraś z was była cała ciąże na chorobowym ?
Ja bylam cała ciążę na l4Dziewczyny co wy bierzecie oprócz sterydów , heparyny , acard i progesteronu , folika ?
I czy któraś z was była cała ciąże na chorobowym ?