reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Cześć dziewczyny :) Dziękuję za miłe słowa na Was zawsze można liczyć :* Colorado co do mojego męża to nie lubi takich tortur ale ostatnio zachowuje się jak dupek.Ruszyło go nawet róże sam z siebie mi kupił...a wczoraj znów mu coś odbiło i kłótnia, więc dziś wracamy do domu w milczeniu....Po tym tygodniu nie wchodzę nawet na wagę ,bo aż strach;) Od poniedziałku biorę się znów za siebie i wracam do odstawiania słodyczy :) Teraz 6tygodni było :)
Oczekująca miło Cię tu widzieć :) Z nami kg szybko będą spadać ;)
Ka gratuluję zdanego egzaminu

reklama
Ja nie biore, ale ostatnio nad tym myslalam i musze zapytać lekarza czy przypadkiem nie powinnam.

Ja biore obecnie d3 krople Devikap na recepte. Kosztuja kilka zl wiec przy dawce 7tys na dzien sie oplacaja.

Mi lekarz mowil; ze jak poziom d3 jest ok to mimo to w lato powinno sie przyjmować z 2tys jak nie przebywa sie duzo na sloncu a w zime 3-4.
Kurcze a ja wcale nie biorę... Kiedyś brałam ale jakieś małe dawki.

Przy takich dawkach myślę że powinnaś zapytać o Wit K2

Cześć dziewczyny :) Dziękuję za miłe słowa na Was zawsze można liczyć :* Colorado co do mojego męża to nie lubi takich tortur ale ostatnio zachowuje się jak dupek.Ruszyło go nawet róże sam z siebie mi kupił...a wczoraj znów mu coś odbiło i kłótnia, więc dziś wracamy do domu w milczeniu....Po tym tygodniu nie wchodzę nawet na wagę ,bo aż strach;) Od poniedziałku biorę się znów za siebie i wracam do odstawiania słodyczy :) Teraz 6tygodni było :)
Oczekująca miło Cię tu widzieć :) Z nami kg szybko będą spadać ;)
Ka gratuluję zdanego egzaminu
Brawooo
6tyg bez słodyczy? Jej podziwiam cię!!! Jak Ty to robisz...

Ka ogromne gratulacje :*
Oczekująca i Paula, miło Was tu widzieć Dziewczyny :*
Agunia rządzisz :) A mąż powinien oberwać! Och co za gadzina! Powodzenia z odstawieniem słodyczy.
Mimi dołączamy do Aguni? Od poniedziałku bez słodyczy??? W kupie siła[emoji123]
@madagos co tam słychać? Jak się czujesz? Dziś trafiłam na to i nie wiedzieć czemu byłaś moim pierwszym skojarzeniem :) Jak Ziemowit?
Screenshot_20180825-121150.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180825-121150.jpg
    Screenshot_20180825-121150.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 187
Ka ogromne gratulacje :*
Oczekująca i Paula, miło Was tu widzieć Dziewczyny :*
Agunia rządzisz :) A mąż powinien oberwać! Och co za gadzina! Powodzenia z odstawieniem słodyczy.
Mimi dołączamy do Aguni? Od poniedziałku bez słodyczy??? W kupie siła[emoji123]
@madagos co tam słychać? Jak się czujesz? Dziś trafiłam na to i nie wiedzieć czemu byłaś moim pierwszym skojarzeniem :) Jak Ziemowit?Zobacz załącznik 891659
Hahahaha padłam po przeczytaniu tekstu z tego zdjęcia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Zuza musimy próbować. Także działamy!!!
Agunia prosimy o wsparcie [emoji16]

reklama
Do góry