reklama
Ewstra
Fanka BB :)
kurczaczek mialam chuste babylonia tkana i bylam bardzo zadowolona nosiłam 2 tyg po porodzie możesz jeszcze kupić elastyczna łatwiej się mota ale starcza na krutszy okres dlatego polecam tkana
karmelowa
Witajcie majóweczki 
Melduję się cała i zdrowa
Na gazie pyrkoce sobie fasolówka, bo sobie gadzisko zażyczyło. Pierwszy raz gotuje i jestem ciekawa co z tego wyjdzie
Jeśli chodzi o sny, to mojego nie przebijecie... Zaczęło się od tego, że brałam ślub w różowej sukni z mężem mojej kuzynki(!!!), była nawet noc poślubna .. potem pojechaliśmy do szpitala i moja przyjaciółka planowała na mnie morderstwo, bo nie wyszłam za mąż za lekarza...Skończyło się tak, że odebrałam jej pistolet i ganiałam po całym szpitalu jednocześnie strzelając, a moja różowa suknnia ślubna zabarwiona krwią furkotała dookoła...taaa..w żadnym senniku nie było podobnych haseł, żeby znaczenie odszukać
Dziś cały dzień na zakupach, bo chciałam sobie kupić jakąś dzianinową tuniczkę...no i dupa :-/ Podobała mi się jedna z miliona oglądanych. Podobała mi się...do czasu, póki jej nie założyłam. No cóż..przyjdzie mi biegać w worku po ziemniakach ..
Za to poprawiłam sobie humor w lumpie
za 2,40 kupiłam dla dzidzi dwa sweterki i bluzeczkę
Gdybym znała płeć nakupowałabym więcej a tak to w bieli. Co prawda jeden sweterek bardziej dziewczyński, ale myślę, że półrocznemu smykowi psychiki tym nie zepsuje 
Jestem na 99% pewna, że kluska zaczyna już dawać o sobie znać. Wieczorami, jak się mocno w siebie wsłucham to wyczuwam pyknięcia
Może jestem masochistką ale nie mogę się doczekać kiedy mi porządnie pęcherz skopie
Pozdrowionka
Melduję się cała i zdrowa

Na gazie pyrkoce sobie fasolówka, bo sobie gadzisko zażyczyło. Pierwszy raz gotuje i jestem ciekawa co z tego wyjdzie
Jeśli chodzi o sny, to mojego nie przebijecie... Zaczęło się od tego, że brałam ślub w różowej sukni z mężem mojej kuzynki(!!!), była nawet noc poślubna .. potem pojechaliśmy do szpitala i moja przyjaciółka planowała na mnie morderstwo, bo nie wyszłam za mąż za lekarza...Skończyło się tak, że odebrałam jej pistolet i ganiałam po całym szpitalu jednocześnie strzelając, a moja różowa suknnia ślubna zabarwiona krwią furkotała dookoła...taaa..w żadnym senniku nie było podobnych haseł, żeby znaczenie odszukać

Dziś cały dzień na zakupach, bo chciałam sobie kupić jakąś dzianinową tuniczkę...no i dupa :-/ Podobała mi się jedna z miliona oglądanych. Podobała mi się...do czasu, póki jej nie założyłam. No cóż..przyjdzie mi biegać w worku po ziemniakach ..
Za to poprawiłam sobie humor w lumpie
Jestem na 99% pewna, że kluska zaczyna już dawać o sobie znać. Wieczorami, jak się mocno w siebie wsłucham to wyczuwam pyknięcia
Może jestem masochistką ale nie mogę się doczekać kiedy mi porządnie pęcherz skopie

Pozdrowionka
a zupa kalafiorowa to akurat prosta jestaesthete o mamo zupa kalafiorowaTeraz to mi narobilas ochote. A powiedz mi jak ja robisz, bo ja nigdy kalafiorowej nie robilam..
To u mnie moj 4 letni synek tak maNa obiad je tylko i wylacznie mieso. Na slodko nic nie zje, ani zup, ani ziemniakow..
są te mrożonki gotowe zupy, co wrzucasz właśnie do bulionu i gotujesz, ale z hortexa wzięłam kalafiorową to smakowała jak zwykła jarzynowa

mój siostrzeniec też mięsożerca

ja też mam zamiar kupić chustęA jak będę musiała gdzieś jechać sama z dwójką to mam ambitny plan malucha w chuście nosić. Mam nadzieję, że uda mi się chustować ;-)
ja wczoraj miałam fazę na frytkiIdę strugać ziemniaki na frytki :-) Wczoraj mnie naszło ale było już późno i nie chciało mi się robić. Dzisiaj z Mateuszem przez dzień mieliśmy zupkę pomidorową a teraz jak M wraca będą frytki do tego. Czy mu się to podoba czy nie![]()

ja też mam takie wrażenie że już czuje bobasa :> jak się przewraca w brzuchuJestem na 99% pewna, że kluska zaczyna już dawać o sobie znać. Wieczorami, jak się mocno w siebie wsłucham to wyczuwam pyknięcia![]()
Pozdrowionka![]()
i kopniaków też się nie mogę doczekać

Magda190487
Widze, ze kurczaczek_k zalozyla temat: https://www.babyboom.pl/forum/showthread.php?t=68607, wklejam, zeby zadna majoweczka z warszawy nie przeoczyla 
hej dziewczęta,
nie nadrobię Was tyle żeście naprodukowały!!!ja leżę w szpitalu z tym zapaleniem pęcherzyka, jeszcze do tego żołądek też mam zbyt delikatnymaskara takie tu nudy, nic jeść nie dają eh
![]()
Masakra, ale Ci się przytrafiło... :-(
Co lekarze mówią, co dalej?
Witajcie majóweczki
Jeśli chodzi o sny, to mojego nie przebijecie... Zaczęło się od tego, że brałam ślub w różowej sukni z mężem mojej kuzynki(!!!), była nawet noc poślubna .. potem pojechaliśmy do szpitala i moja przyjaciółka planowała na mnie morderstwo, bo nie wyszłam za mąż za lekarza...Skończyło się tak, że odebrałam jej pistolet i ganiałam po całym szpitalu jednocześnie strzelając, a moja różowa suknnia ślubna zabarwiona krwią furkotała dookoła...taaa..w żadnym senniku nie było podobnych haseł, żeby znaczenie odszukać![]()
Mistrzostwo :-) Nie do wiary co się dzieje w tych naszych ciążowych głowach dzieje

W moich snach też się krew leje

ewelinka2106
Dziewczyny właśnie przeszłam pierwszą prawdziwą ciążową uciążliwość.
Miałam taki silny kujący ból brzucha od podbrzusza do pępka. Wziełam nospę, poleżałam i przeszło.
A teraz czytam i piszą ze taki kujący ból jest normalny, ze to rozciąganie się macicy.
Ale miałam stracha
Miałam taki silny kujący ból brzucha od podbrzusza do pępka. Wziełam nospę, poleżałam i przeszło.
A teraz czytam i piszą ze taki kujący ból jest normalny, ze to rozciąganie się macicy.
Ale miałam stracha

futurystka
An_Ka no lekarze, że lipa na diecie ścisłej do końca ciąży, zabiegu żadnego zrobić nie mogą bo to zagraża dzidziusiowi;(
no i muszę się jakoś te 5 miesięcy przemęczyć, ale kiedy wyjdę do domku to nie wiem niestety:-(
no i muszę się jakoś te 5 miesięcy przemęczyć, ale kiedy wyjdę do domku to nie wiem niestety:-(
Helołłłłłłłłłłl
Ja dzisiaj jakaś poddenerwowana chodzę nie wiem czemu
Chyba mam wściekliznę macicy
Futurystka współczuję, ale szukaj pozytywów diety. Nie przytyjesz zbytnio
To tylko 5 miesięcy więc dasz radę no i życzę jak najszybszego powrotu do domku
Ewelinka ja od dłuższego czasu cierpię z powodu nieziemskich zaparć i wzdęć. Wieczorami to wyglądam jakbym w 8 miesiącu była
Ja nie wiem czy czuje robala bo mi się we flakach wszystko przewala no masakra po prostu. No i gazy okropne
Snów też nie pamiętam, nie wiem może dlatego że śpię jak zabita
Futurystka współczuję, ale szukaj pozytywów diety. Nie przytyjesz zbytnio
Ewelinka ja od dłuższego czasu cierpię z powodu nieziemskich zaparć i wzdęć. Wieczorami to wyglądam jakbym w 8 miesiącu była
Ja nie wiem czy czuje robala bo mi się we flakach wszystko przewala no masakra po prostu. No i gazy okropne

Snów też nie pamiętam, nie wiem może dlatego że śpię jak zabita
reklama
Właśnie zauważyłam, że ciężko mi się dopiąć w jakiekolwiek spodnie 
Muszę się na zakupy wybrać i ciążowe sobie kupić.
Zaraz zabieram synka do kąpieli i trzeba się położyć.
Jeszcze 2 dni do weekendu
Co do ruchów to ja też odczuwam je powoli
Myślę, że w drugiej ciąży jest łatwiej je rozpoznać, bo w pierwszej ciąży myliłam je z wzdęciami i bulgotaniem w brzuchu 
kurczaczek no ja bym najchętniej wcześniej poszła, ale mi babka odradziła
Więc muszę czekać i mam nadzieję, że dzidzia ładnie wtedy pokaże co tam ma między nóżkami 
annad zdrówka :* a gadaniem ludzi się nie przejmuj!
futurystka zdrówka :* oby Cię szybko wypuścili. Ja też nie lubię szpitali
karmelowa faktycznie Twoje sny przebijają wszystkie inne
ja też już się nie mogę pożądnych kopniaków doczekać
Z synkiem najbardziej mi się podobało jak miał czkawkę
Ubaw miałam po pachy!
aesthete dziękuje za przepis
a powiedz mi jeszcze czy zagęszczasz czymś tą zupe?
ewelinka mnie też czasem taki nieprzyjemny kłujący ból dopada, że aż się ruszyc nie mogę :/ Na szczęście nie trwa długo.
Muszę się na zakupy wybrać i ciążowe sobie kupić.
Zaraz zabieram synka do kąpieli i trzeba się położyć.
Jeszcze 2 dni do weekendu
Co do ruchów to ja też odczuwam je powoli
kurczaczek no ja bym najchętniej wcześniej poszła, ale mi babka odradziła
annad zdrówka :* a gadaniem ludzi się nie przejmuj!
futurystka zdrówka :* oby Cię szybko wypuścili. Ja też nie lubię szpitali
karmelowa faktycznie Twoje sny przebijają wszystkie inne
aesthete dziękuje za przepis
ewelinka mnie też czasem taki nieprzyjemny kłujący ból dopada, że aż się ruszyc nie mogę :/ Na szczęście nie trwa długo.
Podziel się: