reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam :-)

Smutno mi trochę, bo siostra już pojechała. Dziś wstadziliśmy ją do pociągu i pomachlaiśmy na pożegnanie i znow sami.
Młody jutro do żłobka pójdzie pierwszy raz po tygodniowej nieobecności, mam nadzieję, że płakac nie będzie. Teraz już psozedł spać, M na koszu, więc sobie sama siedzę w pokoju i szperam po necie.

Milej nocki dziewczyny:-)

reklama
Dziewczyny mam do sprzedania Krzesełko Uczydełko z FisherPrice, używane, ale w dobrym stanie. Któraś może chętna?

Aha i dodatkowo 2 kompety pościeli dziecięcej. Jedna z firmy Ferreti, włoska. A druga nie wiem, jakaś inna.

Bry;] a ja juz nakupilam produkty i od jutra dietka niusska pomocy ile dni mam zrobic uderzeniowa? 5 wystarczy?
megi tak z czystej ciekawosci poaz mi ta swoja siostre:)

Ostatnia edycja:
1 (40).jpg

AniuPR tylko ona z natury jest też ciemny blond ale jest fryzjerką więc często kombinuje z włosami....mnie się wydaje że jesteście podobne patrząc na ciebie widzę moją sister:)
Malujecie się podobnie ja widzę po oczach i kształt nosa taki sam:-) no nie wiem może to tylko moje stwierdzenie:)

Ostatnia edycja:
No teraz to się wnerwiłam, wysmarowałam takiego dłuuugaśnego posta, już kończyłam, a tu nagle bateria w lapku padła , komp się wyłączył i po poście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A teraz to już nie mam siły i chęci znowu tego samego pisać...:wściekła/y: No nic, może jutro...
Pochwalę się tylko moimi torcikami , które upiekłam Ali na urodzinki,bo widze że tu dziś było "tortowo":-) Ten "motyl" był na wczorajsze przyjęcie dla gości (był przepyszny i zrobił furorę:-D A wszystko dzięki Ciasteczkowemu niezawodnemu przepisowi na bitą śmietanę- Ciacho dzięki jesteś wielka!;-)), a ten drugi na jutro do przedszkola ma być.
A teraz idę w bety, bo rano do rrrobotyyy:sorry: Dobrej nocy!

Załączniki

• Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 078.jpg
    Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 078.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 3.jpg
    Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 3.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 32
  • Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 077.jpg
    Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 077.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 38
Dziewczyny mam do sprzedania Krzesełko Uczydełko z FisherPrice, używane, ale w dobrym stanie. Któraś może chętna?

Aha i dodatkowo 2 kompety pościeli dziecięcej. Jedna z firmy Ferreti, włoska. A druga nie wiem, jakaś inna.

Katgen jakie te posciele? takie lozeczkowe? ja potrzebuje dla Julki juz kolderke wieksza.. lozeczkowa jej za mala na lozku... i poduszke tez juz wieksza bo ona nie lubi tej cienkiej plaskiej. no i ile za to krzeselko? bo fajne jest a widzialam je u ciebie.

Pr ja ci dam paszteta!!!
w ogole to mialam pytac czego uzywasz do ust ze taki ladny kolorek masz? juz na kilku zdj zwrocilam na usta twoje uwage:D

reklama
czesc
wiecie jestem zla bo wczoraj moj m przymiezal caly garnitur i koszula ktora kupilam jest w dziurkach po szpilce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i widac mam tylko nadzieje ze ma taka sama
moj nie spi dzis od 5-30 masakra spaaaaaaaaaaaaaaac:eek:
ktora chetna na kawke?

Do góry