reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Nikuś świetnie wygląda i rewelacyjnie chodzi :tak: Ale co się dziwić, przecież zuch z niego chłopak :-D:-D:-D:-D

Zuzia, jesteś rewelacyjna!!!!!! Te miny są boskie. Ja nie wiem które zdjęcie dla mnie jest namber łan, chyba wszystkie na raz :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja na szczescie nie probowalam wsadzac Hubcia do tych ruszajacych sie samochodow i cale szczescie bo nie wie co to jest i go nie ciagnie.:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też jeszcze nie wkładałam Witka do tych pojazdów i chyba dobrze ;-) Widać Antenka, że instynktownie wyczułyśmy zagrożenie dla naszych dzieci bądź naszego portfela ;-):-p

I znowu my:-p a wklejam tylko przy takiej okazji żeby się pochwalić że Niki sam stoi i to bardzo długo i stawia coraz wiecej kroków sam <jupi>

ćwicze nawet na spacerach
ok025ng9.jpg

puszczam barierke na piasku
ok028ny9.jpg

czasami jeszcze się przewracam
ok026zs9.jpg

ale się nie poddaje i wreszcie sam sam sam:rofl2:

ok029rq9.jpg

no i jeszcze tu ale tu mama mnie wkurzyla bo chcialem skakac z murka a ona wyciagnela aparat i popsula zabawe:sorry2::-D:-Dwyrodna:crazy:

ok024nw9.jpg

Super gość z naszego Nikolaska i tak pięknie sobie już radzi na "dwóch" :-):-):tak: no i jaką szczęśliwą ma przy tym minkę :-). Duży buziak dla niego :* :tak:

Martuchaa Nikuś rewelacyjny. Gratulujemy postępów w chodzeniu. Powiedz mi kochana gdzie jesteście, że macie takie słońce? My niestety od ponad tygodnia słońca nie widzieliśmy. :wściekła/y:

Nasz Niko jest świetny, super sobie radzi.... tylko co to za obsesyjność anty-aparatowa. NIE mógłby być moim synem :laugh2::laugh2::laugh2:

Fogia my na zachodzie i taka pogoda u nas cały czas.te fotki są z wczoraj i akurat było przeciętnie bo wcześniej nie szło wytrzymać na piaskownicy tak gorąco i jeździliśmy nad jeziorko:tak:

Nikuś świetnie sobie daje radę na nóżkach. I jaką ma fajną okrąglutką buźkę :-D:-D:-D:-D A co do pogody to my też jesteśmy na zachodzie, ale tak ciepło jak u ciebie to nie jest :no: A dziwne bo z Piły do Gorzowa to wcale nie jest tak daleko :baffled:

u mnie w tym roku ani razu jeszcze nie było gorąco. Ale oglądałam dziś Zubilewicza na tvn, prognozował ze w połowie czerwca może być nawet ponad 25 stopni.

reklama
Jaaa, Nikuś jaki luzak, jak ja uwielbiam go oglądać;-). A z tą czpaką z daszkiem do tyłu mu mega do twarzy i w goóle ochy i achy:tak::-).
Ja wczoraj spędziłam z Hanią i znajomymi bardzo miłe popołudnie na łonie natury, były gry w piłkę i inne atrakcje:-D. Zdjęcia może wrzucę jutro, bo dziś jestem w pracy, ale 2 umieszczone są na naszej klasie, dodałam wieczorem ostatkiem sił:-D:-D:szok:.

Do góry