reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Witam kochane sierpnioweczki po dlugiej rozlace (rzadko zagladam, bo Pimpilimpi tak daje czadu, ze ledwo ducha nie wyzione)
Jestem tu z wiadomego powodu ;-), termin z okresu na 12 sierpnia, na USG pewnie dopiero w styczniu.....
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH CIEZAROWEK i widze, ze megaczka i natt tez beda podwojnymi sierpniowkami, natt to nawet potrojna :-D
tez marza mi sie blizniaki i nawet szanse sa, bo moj mauzon ma dwie mlodsze siostry, ktore sa blizniaczkami, wiec czekam na USG. jak jedno to tez dobrze, byle bylo zdrowiutkie. I tak szczescie, ze z moja tarczyca dalo sie zajsc w miare szybko :-)
Ciekawe kto sie tu jeszcze przyklei???? :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
basia Ty juz prawie, prawie.... fajnie, juz zaraz bedziesz dzidzke przytulac

andariel a Ty kiedy masz termin, bo jakos nie moglam znalezc

aga - irlandia my jakos podobnie z tego wychodzi, bo ja tez szosty tydzien i cos tam, termin na 12 sierpnia

Do góry