reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Ja na II piętrze , windy nie mam, no cóż...powolutku, małymi kroczkami jak babcia i dam radę:-D ok lecę po rzeczy na ciacho i się biorę do roboty:-D
cleo ja mialam na mysli stoczenie sie z sypialni do kuchni na dole.zwykle schodze w 10-15 min, chyba,ze mnie tak porzadnie rwa zlapie,wtedy zdycham przez ponad pol godz:wściekła/y: az minie

reklama
cleo ja mialam na mysli stoczenie sie z sypialni do kuchni na dole.zwykle schodze w 10-15 min, chyba,ze mnie tak porzadnie rwa zlapie,wtedy zdycham przez ponad pol godz:wściekła/y: az minie
O kurde to z Tobą nieciekawie:szok: to daruj sobie gotowanie i cudowanie ograniczaj się jak tak się zle czujesz.Ach ta końcówka ciąży to Nas wykańcza widzę.Ja chciałam znowu włożyć nowe buty i dupa boli nadal, noga troche spuchła i idę w starych wygladam w nich jak "pożal sie Boże"...

ja od jakiegos czasu do pracy chodzilam w takich klapkach, kremowych z brazowa wstawka, kupionymi na teneryfie jak od slonca strasznie spuchly mi nogi. byly drogie,chyba z 40 euro, niby jakies firmowe i jak dla mnie wygodne i ok, ale w pracy sie ze mnie nabijali,ze powinnam je oddac tam skad je wzielam czyli babci :zawstydzona/y:

ja juz nie pieke zadnych ciast odkad zrobilam czekoladowe i cale musialam sama zjesc (moj jacek nie je ciast w ogole, rodzina daleko ech) ;-) nie mowie ze nie bylo cudownie ale jak pomysle o swojej wadze..:no: ciastom mowie nie poki co:cool2:

jednak stoczylam sie na dol, dzisiaj nie jest az tak zle. zrobilam pranie, nalesniki i nawet obiad. i chyba na dzisiaj wystarczy ;-)

Pomyslałam ze uratuje ciasto dodalam smietany i robie racuchy...nawet mogą być ..ale to nie to samo co pieczone w piekarniku:sorry:

reklama
dziewczyny ratujcie potrzebuje przepis na jakieś ciacho do kawy. Ostatnio robiłam tego 3 bita i znikł w zastraszającym tempie a za 2 tygodnie mam imieninki i pasuje mi upiec coś innego. Nie chce żadnych serników, szarlotek tylko coś z masami. Macie pomysł może?? wiem że jest jeszcze czas ale wole zaplanować zakupy wcześniej :))

Do góry