reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Ja nigdy nie przepadałam za stronami internetowymi nt gotowania, ale ta jest naprawdę fajna :tak: Wszystko ładnie uporządkowane, same wypróbowane przepisy, komentarze użytkowników - dla mnie super!

reklama
Bura własnie głownie na tych komentarzach mi zależy wtedy wiem czy opłaca się robić cokolwiek czy strata czasu.
W taki upał jak dziś zrobię chyba najprostszy obiad świata.
Młode ziemniaczki, jajo sadzone i suroweczka do tego kefirek zimny:-)

ja jednak wymyśliłam obiadek :))) udusiłam cebulkę z pieczarkami i papryką, troszkę pieprzu. Kurczaka pokroiłam i wymieszałam z przyprawą gyros. Ubiłam pianę z białek i dodałam żółtka i warzywa i kurczaka. Usmażyłam z tego placuszki. W piekarniku upiekłam małe ziemniaczki obsypane przyprawą do ziemniaków, majerankiem i bazylią. Do tego ugotowałam fasolkę szparagową i wszyscy się zajadali :))

dzisiaj bez szaleństw kupiłam pierś i mieliśmy kotleciki z ziemniaczkami
do tego kapusta biała z marchewką i koperkiem

godzinę temu jadłam i znowu jestem głodna :-D:-p
ja też tak często mam, chociaż teraz przez te upały to tylko wieczorem mam rzeczywiście ochote coą zjeść. :)))

Wczoraj na kolację zrobiłam torcik naleśnikowy. usmażylam naleśniki (było ich okolo 10) i od razu po zdjęciu patelni smarowałam zwyklą śmietaną na zmianę z dżemem truskawkowym. kroiłam jak tort. Pyyycha! mój mąż się zajadal wczoraj i prosił o to samo, tylko jakiś inny zestaw smaków ;-) moja ciąża sie mu chyba udzieliła :tak:

reklama
Do góry