reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

najlepsza kuchnia bedzie jak wezmiesz jakiegos pana co robi na zamowienia i powymyslasz mu ze slabo bedzie i bedziesz miala niepowtarzalna sliczna wedlug swojego projektu kuchnie :)

w tym problem Kasiu ze do Polski predko nie pojade, a meble potrzebne nam jak najszybciej, bede zmuszona zaufac temu co widze na internecie. Jezeli nie bede pewna to zamowie tutaj ale to sa o wiele wieksze koszta wiec z ciekawosci chcialam zobaczyc Polskie oferty. ;-)

reklama
w tym problem Kasiu ze do Polski predko nie pojade, a meble potrzebne nam jak najszybciej, bede zmuszona zaufac temu co widze na internecie. Jezeli nie bede pewna to zamowie tutaj ale to sa o wiele wieksze koszta wiec z ciekawosci chcialam zobaczyc Polskie oferty. ;-)

a to ty w polscie chcesz kuchnie zrobic tak rozumiem ?

Klaudzia ja ci moge z czystym sercem polecic firme ktora mi robila kuchnie. Juz drugi raz w sumie u nich kupowalam. Pierwszym razem jeszcze jak mieszkalam w Polsce, a teraz niedawno montowali mi kuchnie w Norwegii. Uparlam sie ze tylko ich chce i musieli przyjechac az z poludnia Polski do Norwegii :o) Ale warto bylo. Ja mam kuchnie zrobiona na wysoki polysk, lakierowana. Wszystkie zawiasy i szuflady mam typu BLUM, czyli te samodociagajace i nietrzaskajace. Nie sa tanie, ale sa rewelacyjne. Sprzet tez u nich kupowalam. Firma nazywa sie MEBLOMAR i sa z Oswiecimia, ale wiem ze w Polsce montuja kuchnie po calym kraju.
Wklejam kilka zdjec z mojej kuchni, sama sobie ja wymyslilam, o plytkach na sciane nie musialam myslec, bo od nich tez zamowilam te boki ze swiatelkami.

Załączniki

• DSC02786 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02786 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 124
  • DSC02787 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02787 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 119
  • DSC02788 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02788 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC02792 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02792 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 112
  • DSC02794 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02794 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 107
  • DSC02830 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02830 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC02833 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02833 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC02832 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02832 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC02835 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSC02835 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 109
Kingula piękna ta Twoja kuchnia. A jaka czyściutka! Ty jej w ogóle używasz? :-)
zazdroszczę, badzo mi sie podoba.
A dużo Cię kosztowała?

a to ty w polscie chcesz kuchnie zrobic tak rozumiem ?

Nie tutaj w Anglii i w tym jest problem hehe ;-) Ale dzis chyba znalazlam firme na ktora sie zdecyduje i jest tutaj w Anglii a moj tata ma u nich duze znizki wiec moze nie wyjdzie tak drogo... ;-)

Klaudzia ja ci moge z czystym sercem polecic firme ktora mi robila kuchnie. Juz drugi raz w sumie u nich kupowalam. Pierwszym razem jeszcze jak mieszkalam w Polsce, a teraz niedawno montowali mi kuchnie w Norwegii. Uparlam sie ze tylko ich chce i musieli przyjechac az z poludnia Polski do Norwegii :o) Ale warto bylo. Ja mam kuchnie zrobiona na wysoki polysk, lakierowana. Wszystkie zawiasy i szuflady mam typu BLUM, czyli te samodociagajace i nietrzaskajace. Nie sa tanie, ale sa rewelacyjne. Sprzet tez u nich kupowalam. Firma nazywa sie MEBLOMAR i sa z Oswiecimia, ale wiem ze w Polsce montuja kuchnie po calym kraju.
Wklejam kilka zdjec z mojej kuchni, sama sobie ja wymyslilam, o plytkach na sciane nie musialam myslec, bo od nich tez zamowilam te boki ze swiatelkami.

Kingula piękna ta Twoja kuchnia. A jaka czyściutka! Ty jej w ogóle używasz? :-)
zazdroszczę, badzo mi sie podoba.
A dużo Cię kosztowała?

Kingula masz CUDOWNA kuchnie. Naprawde bardzo mi sie podoba i chetnie skusilabym sie na cos takiego ale koszta takiej kuchni napewno przerastaja nasz budżet. No i high gloss nie dla mnie hehe za duzo sprzatania, na matowych nie widac tak ;-)ale naprawde jestem ZACHWYCONA twoja kuchnia :tak::tak::tak:

No tak dziewczyny, kuchnia nie byla tania, ze sprzetem zaplacilam jakies 50000zl. plus 7000zl za transport. A co do utrzymannia jej w czystosci to jestem sama zaskoczona ze nie widac po niej ze jest brudna. Na lakierowanch frontach nie widac odciskow palcow w przeciwienstwie do szkla. A ja nie przepadam za sprzataniem, wiec chyba bym oszalala gdybym musiala gonic za szmatka i ja polerowac, to wogole by nie zdalo roli u mnie. Mam jedna szafe w sypialni z czarnego szkla i powiedzialam ze juz nigdy szkla nie kupie, kurz na nirj widac i odciski palcow - szkla nie polecam.

No tak dziewczyny, kuchnia nie byla tania, ze sprzetem zaplacilam jakies 50000zl. plus 7000zl za transport. A co do utrzymannia jej w czystosci to jestem sama zaskoczona ze nie widac po niej ze jest brudna. Na lakierowanch frontach nie widac odciskow palcow w przeciwienstwie do szkla. A ja nie przepadam za sprzataniem, wiec chyba bym oszalala gdybym musiala gonic za szmatka i ja polerowac, to wogole by nie zdalo roli u mnie. Mam jedna szafe w sypialni z czarnego szkla i powiedzialam ze juz nigdy szkla nie kupie, kurz na nirj widac i odciski palcow - szkla nie polecam.
to kupę kasy wydałaś na tą kuchnię :szok:
a Wy tam na stałe zostajecie???
i wiesz... co do szmatki... to musisz poczekać aż dzidzia zacznie chodzić....:-D
wtedy napewno będziesz biegała za szmatką... :-p:sorry: wiadomo jak to z małymi dziećmi....;-)

Ka.M.cia my na stale mieszkamy w Norwegii i nie wyobrazam sobie mieszkac juz w Polsce. Probowaismy... ale za bardzo sie przywiazalismy do znajaomych i przyjaciol z Norwegii a co przede wszystkim to do tutejszego stylu zycia. Wydaje mi sie ze ludzie zyja duzo spokojniej, mniej stresu i gonitwy, bardziej zgodnie z natura :o)
A co do gonienia i sprzatania po naszych pociechach to chyba sie wszystkie o tym przekonamy za niedlugo jak to jest miec dziecko, (przynajmniej te dziewczyny co beda miec te pierwsze). Jakos mnie to nie przeraza, wydaje sie byc rzecza naturalna ze dzieci brudza i balagania.

reklama
to wiadomo ze każde dzieci rudza... ale ja Ci podkreśliłam bo mówisz że nie zniesiesz biegania ze szmatką:-D
ja nie wiem czy mogłabym się przywiązać do IE...
jakoś mi tu czasem ciężko...
moe jakbym trafiała na lepszych ludzi dookoła....

Do góry