paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
co Wy dziewczynki juz spicie?????????szkoda:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chodzimy tylko dla relaksu mala sie z Nami wyszaleje ja z angielskim nie najlepiej zbey isc na nauke moze jezyk jak jezyk wstydzilabym sie ...ehh ze czegos nie zrozumiembuziaczku u nas za 1h placimy 10 zl ale bez nauk plywania i instruktorow tak sami dla relaksu Juleczka lubi chodzic razem z nami u nas na basenie jest wiele atrakcji dla dzieciaczkow a i moge zapytac co to za implany bo znow nie w temacie?
Noi supcio oby tak dalej widac ze zyjemyNo ostatnio się coś rozkręciłyśmy.
No, ja też się cieszę z naszego rozkręcenia. Co prawda dzieciaki chodzą głodne, brudne i obsr... ale co tam mamuśki muszą się wyżyć.;-)Noi supcio oby tak dalej widac ze zyjemy
Az sie milo wchodzi ....:-)ale i tak nas mala grupa jest a co z Iiwka?? i Katrinm??
Dajecie juz jesc samodzielnie swoim dzieciom? od kiedy zaczynacie nocnikowanie??? bo ja chce dac mal do przedszkola a musi juz sama na nocik dobrze robic bo tam nie beda zmieniac pieluch ....