reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ja herbatkę bez cukruPP
trza się wspierać )))
trza się wspierać )))
**malinka**
Zaangażowana w BB
właśnie zaczęłam dietę, dzisaj 1 dzień, jestem już po kawie. Czy herbatę zieloną można pi bez ograniczeń?
brown.kate
Mama Misi i Kici
ja dzis zaczynam - moj pierwszy dzien, wiec jest spoko..........
Juz sie boje, bo ostatnio zlamalam sie w 8 dniu......Ciekawe ile tym razem wytrzymam....... Czy moze jest tam ktos kto stosuje wlasnie ta diete????????? wsparcia poszukuje!!!!!!
Juz sie boje, bo ostatnio zlamalam sie w 8 dniu......Ciekawe ile tym razem wytrzymam....... Czy moze jest tam ktos kto stosuje wlasnie ta diete????????? wsparcia poszukuje!!!!!!
szafir
Początkująca w BB
piję kawkę i tak myślę///
a może ta dietka?
a może ta dietka?
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Osobiście nie polecam tej diety. Jest przede wszystkim niezdrowa, wycieńcza organizm, ma źle dobrane składniki. Nabawiłam się tylko anemii.
sewa
mamuśka ;-)
Osobiście nie polecam tej diety. Jest przede wszystkim niezdrowa, wycieńcza organizm, ma źle dobrane składniki. Nabawiłam się tylko anemii.
A ja po tej diecie robiłam sobie badania krwi i wszystko jest w normie tak więc, to jest indywidualna sprawa...... jakbyś cały czas się tak odżywiała, to pewnie byś się wykończyła, ale dwa tyg...... bez przesady z całą pewnością już wcześniej miałaś anemię, a po diecie zwróciłaś dopiero na to uwagę.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Wcześniej nigdy nie miałam anemii, tak więc z całą pewnością dieta kopenhadzka do tego doprowadziła. Poza tym, po ów diecie zmądrzałam i postanowiłam poradzić się specjalisty, czyli dietetyka. Przedstawił mi jak powinna i na czym powinna opierać się dieta ZDROWA, a ów dieta zdecydowanie do nich nie należy! Pozdrawiam
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Wcześniej nigdy nie miałam anemii, tak więc z całą pewnością dieta kopenhadzka do tego doprowadziła. Poza tym, po ów diecie zmądrzałam i postanowiłam poradzić się specjalisty, czyli dietetyka. Przedstawił mi jak powinna i na czym powinna opierać się dieta ZDROWA, a ów dieta zdecydowanie do nich nie należy! Pozdrawiam
Dobrze wiem na czym powinna polegać zdrowa dieta Ja osobiście zdecydowalam sie na dietę kopenhadzką, żeby moje nadliczbowe kilogramy ruszyły, a po 13 dniach przeszłam na dietę 1000 kalorii, ćwiczę i jest ok. Tak więc jak czytam, że ktoś przez 13 dni diety nabawił się anemii, to najzwyklej w świecie wierzyć mi się nie chce
Ot i tyle moich wywodów w tym temacie Pozdrawiam!