reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witajcie.
Jestem tu nowa zaplanowany termin porodu mam na 16 czerwca jest to moje pierwsze dziecko i zaczynam już panikować a co będzie dalej. Powiedzcie mi drogie który szpital jest lepszy i jaką wyprawkę zabrac ze sobą. Pozdrawiam wszystkich gorąco

Ja jeszcze nie urodziłam ale jak się uda to pojadę na markwarta a oni na stonie mają napisane co ze sobą zabrać , jak nie tam to 2 raczej bo o bizielu nie słyszałam najlepszych opini.
My dziś z Zosią (jeszcze w brzuszku) robimy pranie maskotek takie ładne słoneczko to wyschną.
Mała coraz żadziej się rusza czy to znaczy ze już niedługo?

Witam nowe mamuśki :-)

Święta u nas w tym roku były ciężkie oj ciężkie. Wirus żołądkowy nas dopadł (Madzia,możemy sobie podać rękę), moją rodzinkę w niedzielę a mnie w poniedziałek. Oli też miała problem tuż przed świętami i to pewnie ona przyniosła go do domu i niestety jeszcze chyba nie przeszło jej do końca, bo dziś mi znów zwymiotowała :baffled:

Dziewczyny wpisujcie się na spotkanie :tak: Iza może Ci się uda w tą niedzielę jednak trochę czasu wygospodarować :confused: To od 11tej i z tego co czytałam na innych wątkach, nie trwa zbyt długo. Ja mam gości w sobotę, więc w niedzielę będę już luźna.

Niedziela na spotkanie odpada, w dodatku tak wczesnie bo bym musiała po 9 wyjśc z domu aby dojechać, więc odpadamy!
Chyba , że sie coś zmieni z terminem, lub zrobimy sobie spotkanko przy ładnej pogodzie gdzieś na placu zabaw :-)

Soppana,

no to Ignaś spostrzegawczy hihi mój syn opowiada teraz o korozji na placu zabaw, Tatuś go spytał a co to jest ta korozja a on na to,że to takie zardzewiałe paskudztwo ;)))

Madziara,Kasiad,

zdrówka !

u nas Igi bez zmian, nadal ma kaszel i katar ... nie jest gorzej, pije nadal naturalne syropki ...

młoda dziś pół dnia mi przespała, ciekawe co mnie czeka w nocy .
miejmy nadzieje,że sprawdzi sie prognoza pogody i jutro bedzie piękne sloneczko i 15 stopni ;)

dobrej nocki ;)))

Olamala,

coraz mniej miejsca w brzucholu to i mniej się rusza ;)))

Witam nowe dziewczyny!! Sa watki o szpitalach więc na pewno tam znajdziecie wszystko co Was interesuje :)

U nas to niestety tez wirusówka bo dzisiaj dopadło Nikodema. Przy okazji dowiedziałam się, ze w święta przechodził mój brat i mama więc chyba od nich złapałam bo widzieliśmy się krótko przed świętami.

Moja Ewka pisała dzisiaj test po 6 klasie - denerwowałam się chyba gorzej od niej :D Teraz tylko to długie czekanie na wyniki no i wybór gimnazjum.

Ja chyba raczej nie będę na spotkaniu bo niedziela jakoś zupełnie mi nie pasuje - a już w ogóle ta godzina.

Ja chyba raczej nie będę na spotkaniu bo niedziela jakoś zupełnie mi nie pasuje - a już w ogóle ta godzina.
Ja już napisałam, ze NIE.... tyle czekania aby sie dowiedzieć o niedzielnym przedpołudniu, buuuu...

Chyba trzeba pomyslec o innym spotkaniu co?

Trzymam kciuki z wyniki Ewki!

Zdrówka dla wszystkich!

reklama
Do góry