reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam wszystkie forumowiczki oraz forumowiczów!
Jestem mamą dwuletniej Zuzanki - trochę zbuntowanej (jak to dwulatek) i bardzo kochanej. Dopiero odkryłam to forum i myślę że będę tu częstym gościem.
Pozdrawiam :laugh:

reklama
Witaj, to my prawie sąsiadki, bo ja jestem spod Wrocławia :laugh:

gabrywielkanocny3a3ji.jpg

wnuczka115aa5ug.jpg

CZESC, JA TEZ JESTEM TUTAJ NOWA. i TEZ JESTEM Z WROCLAWIA.POZDRAWIAM GORACO, JEZLI CZASEM DOSKWIERA WAM NUDA ALBO MACIE OCHOTE PO PROSTU POGADAC TO PODAJE GG 8611678

Tak sobie pomyslałam kochane , że może będzie nam razniej.. .możemy poplotkowaćć o tym co nas otacza...może podzielimy się doświadczeniami co do niektórych wrocławskich lekarzy? Napewno każda z nas chciałaby wybrać ten najlepciejszy szpital , a może juz wybrałyscie? :) Czekam na was :laugh:

ściskam was i pozdrawiam ...

Witam. Ja mieszkam właściwie pod Wrocławiem ale już najpóźniej na początku października przeprowadzimy się do Wrocławia, dokładnie na Gaj. A Ty gdzie mieszkasz?

hellou, zgłaszam się ;)
ja mieszkam na zalesiu (ulica koło kąpieliska "morskiego oka")
Na razie nie myślę o tym gdzie będę rodzić :) bo to jeszcze tyle czasu... ;)

dzień dobry słonka:):) ja w sumie tez niemieszkam w centrum wrocławia tylko w okolicach :) Jestem z Sobótki ...to pare kroczków od miasta:)ale planujemy z mężem kupic jakieś mieszkanko w Siechnicach , wiec bedzie jeszcze bliżej :)

A jak sie czujecie w te gorace dni?? niedoskwiera wam "dziwny brak powietrza ? ja mam cały czas wrazenie jakby go było zamało;) ::)

reklama
Czesć dziewczyny w ten słoneczny dzień:):)

Chciałam sie przywitać i naskrobać,że też jestem z Wrocławia,a raczej z bliziutkich okolic :)
Bardzo sympatycznie było by czasami sobie poplotkować w tak miłym towarzystwie z tego względu , że jako przyszła mama niemam zbyt wielu koleżanek z doświadczeniem , takim jakie wy kochane macie ;D

Więc pozdrawiam i zapraszam na plooooteczki, przy internetowej kawusi i cyber ciasteczku

...a kto wie czy nie przy prawdziwym też :p

Do góry