reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marta moj maluje po tablicy i co chwile wchodzi do tego kosza i w nim siedzi. O dziwo tablica mu sie jeszcze ani razu nie przewrocila, wiec zadowolony :-) hihi
Patryk pojechal do jakiegos kumpla i czekamy na niego.
Mały pospal chwile w aucie, w domu zjadł Happy Meal'a, ktorego kupilismy po drodze a teraz sie bawi pełen energii :-D hehe i sie pyta kiedy pojedziemy do cioci i Oliki :-) Mam nadzieje ze Patryk niedlugo bedzie zeby go wykapac bo mi sie nie chce :D

Ostatnia edycja:
reklama
Martynka Oliwka już śpi od jakiś 40 minut...
Nam się ta tablica non stop przewracała i mnie już do szału doprowadzała,a wczoraj już powiedziałam dość...Może Oliwka wyczucia nie ma...nie wiem,ale dobrze,ze już jej nie ma :D a Rafałek ma radoche.Co do pojemnika to Oliwka też w nim non stop siedzi a raczej trzyma na głowie :)

Wpadać możecie kiedy chcecie.Kuchnia czeka :) może następnym razem dzieciaczki nam obiad ugotują tj będą nam pomagać w przygotowywaniu obiadku :)

Wczoraj wpadła mama chrzestna Patki i też kuchnię jakąś plastikową nam przywiozła w prezencie ;) To chyba jakaś najnowsza moda.
Ulżyło mi bo myślałam że to będzie kupa garnków, talerzyków, kubeczków i łyżeczek, które będą zalegać po obydwu pokojach ale to tylko sama kuchnia i dwa kubki ze spodkami ufff.

dziewczyny wszytkiego dobrego na po swietach
Magda - od dawna mieszkasz na Zaspie? ja tam spędziłam całe 25lat :) najlepszych lat :)
no zobaczcie ja tez z Zaspy, a teraz nas wywialo na obrzeza a wszytko za sparawa ceny m2 :)
ale myslami zaspa

Zaglądamy zaglądamy :))))))))))))

Dziewczy zna którąś kogoś potrzebującego kto potrzebuje jakiś zabawek dla dziecka.Muszę z połowę tych gratów po oddawać bo niedługo się utopie w tych zabawkach....

Oliwka właśnie siedzi na swoim fotelu i domaga się zeby ją bujać na dodatek siedzi z koszem z Ikei na głowie...

Idziemy ją myć,bo oszaleje

Miłego wieczoru

ja bym z checia jakies zabawki przygarnela, bo na swieta zamiast zabawek jestesmy bogatsi o ubranka, a moje dziecko zaczyna sie domagac juz czegos wiecej niz grzechotki :)

fajnie, że sie pojawiłyście:)
my wczoraj mielismy wychodne z mężem:) teściowa została z Damianosem. nie wiem co mu podała, ale mały przespał noc do 6..co generalnie mu sie nie zdaża:) ja obudziłam sie po 5 i już miałam iśc sprawdzic czy wszystko ok, ale mały wyczuł i zakaszlał, więc zostałam w wyrku.
margeritta, ja tez z checią oddam jakieś zabawki:)

Iza widze , ze tez chętna na zabawki:) he he ..ja juz mam dosyc tego pokoju zawalonego gratami , na szczeście jak sie wyprowadzimy troche ubedzie bo juz mam posegregowane na te co w PL i te co w N...:)I pokój od razu przejrzysty .

margarita a twój się się bawi? wow szybki jest , mój dopiero od miesiąca się czymś interesuje ale tak naprawde kręcą go najbardziej sznurki od kaptura przy mojej bluzie i gazety....no szoda , że piszesz ja przed świętami przesiew zrobiłam i zaniosłam cała skrzynię do opieki sp.

ana nasz szkrab bawi sie bawi po swojemu, tzn grzechotka to ktos mu musi przed nosem, a tak pozatym to uwielbia byc na macie, wszytko co wisi sciaga, przytula tarmosi etc., takie wibrujace strasznie mu sie podobaja, grajace, jednego kotka to juz sie nauczyl sam sobie wlaczac, no i powolutklu chce mu jakies takie bardziej skomplikowane wprowadzac, no wiadomo, ze jeszcze nie zbuduje domku z klockow :) co jedynie bedzie nimi rzucal, tak jak grzechotka byle dalej :) przed swietami nie kupowlaismy bo nie chcialam by sie podublowaly i wyszlo, ze zadnej zabawki nie dostal same ubranka i kocyki. wrrr. no wiec mam cale pole do popisu, chcialam mu kupic garnuszek, specjalnie w obu tesco bylam bo byl w promocji i oczywiscie nie bylo, juz sie przyzwyczailam, ze jak w gazetce jest to mala szansa, ze rowniez na polce, pani w sklepie mi powiedziala, ze jak promocja to oni o 24:00 wywoza towar i jak sie chce to zaprasza w nocy, szok!!!
magda bede w sobote i niedziele u rodzciow na zaspie, moze sie jakos umowimy

margeritta, ja chętna na spotkanie, tylko niestety weekendy mi wcale nie pasują:( chciałaś Patrykowi kupic garnuszek na klocuszek z FP? dobrze zrozumiałam? jeśli tak to moim zdaniem jest dużo za wcześnie:) mój roczniak potrafi wkładać klocki do wiaderka ( to wiaderko, w pokrywce ma dziury) garnuszek ma z boku i jest to dla niego trudne bo trzeba uzyć siły żeby ten klocek wepchnąć do środka) jeżeli Patryk lubi wibrujące zabawki, to my mamy takiego hipopotama, którego się ciązgnie za ogon, chętnie wam damy:) jak możesz napisz jeszcze raz skąd jesteście, to może w tygodniu uda nam sie jakoś spotkać:)

margerita z mojego doświadczenia wiem,ze na garnuszek klocuszek jeszcze za wczesnie wiec zdazysz jeszcze kupic...moje dziecko bawilo sie swietnie zabawka przyczepiona do lezaczka z fishera i takim łukiem muzycznym - jak lezal w kolysce, grzechotki sa fajne i niebawem bedzie pchał je buzi i gryzł,bo dziąsełka beda swedziec i gryzaczki beda najlepszymi zabawkami...

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana:0) Macko jak zwykle pobudka po 5...przed chwila usnął ..ja troche szperam po kompie i ide do mojego domowego spa , bo pewnei potem czasu zabraknie , pakujemy sie i spadamy do Władk , no czeka mnie jeszcze salatka z niczego ..do zrobenia
moje dziecko nie dawno sie zaintersowało grzechotkami , marrgarita jak dobrze zacznie operowac raczkami to wydaje mie sie ze gryzaki i grzechotki bede niezastapione na inne gażety za wczęsnie , u mnie tez łuk sie sprawdza:) i wszysko co da się wsadzic do buzi:0)

dziewczynki wpadam z życzeniami bo juz się nie usłyszymy ani nie zobaczymy:)
21nh9on.jpg

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Spełnienia marzeń, również tych głęboko skrywanych.
Znalezienia skrawka nieba i bliskiego serca, które będzie to niebo z Tobą dzielić.
Niech ten rok nada życiu nowych smaków, słodyczy pocałunków, pikantnego seksu.
Korzystaj z życia ile tylko starczy tchu!!

Do góry