margerrita
Fanka BB :)
obecnie wszytko laduje do buzi, a najwieksza radoche sprawia moj palec :-) czasem smiesznie to wyglada bo zabyt duzo rzeczy wpycha i robi taka dziwne mine, czemu sie nie miesci gryzaczkow torche mamy bo dostal wczesniej a na garnuszek wiem, ze jeszcze za wczesnie, tak genialnego dziecka to ja nie mam i chyba bym nie chciala miec, ale chce powoli kompletowac zabawki ktore wydaja mi sie ciekawe (taki byla plan swiateczny, bo zadnego prezentu od nas nie dostal, jak pisalam, nie chielismy sie zdublowac) i zajmujace, przynajmniej z opini w necie, garnuszke ma sasiadki syn 6 miesieczny i dziecka przy nim nie ma, wiadomo, im starsze tym inna zabawa.
a przy okazji to chcialam wam zyczyc wsyztkiego najlepszego na dzisiejsza noc i na caly Nowy Rok!!! u nas w planach sylwestrowych, filmy, dla meza przeniczne piwko a dla mnie karmi nasz pierwszy sylwestre w domu ale za to z synem
a przy okazji to chcialam wam zyczyc wsyztkiego najlepszego na dzisiejsza noc i na caly Nowy Rok!!! u nas w planach sylwestrowych, filmy, dla meza przeniczne piwko a dla mnie karmi nasz pierwszy sylwestre w domu ale za to z synem