reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

obecnie wszytko laduje do buzi, a najwieksza radoche sprawia moj palec :-) czasem smiesznie to wyglada bo zabyt duzo rzeczy wpycha i robi taka dziwne mine, czemu sie nie miesci :-D gryzaczkow torche mamy bo dostal wczesniej a na garnuszek wiem, ze jeszcze za wczesnie, tak genialnego dziecka to ja nie mam i chyba bym nie chciala miec, ale chce powoli kompletowac zabawki ktore wydaja mi sie ciekawe (taki byla plan swiateczny, bo zadnego prezentu od nas nie dostal, jak pisalam, nie chielismy sie zdublowac) i zajmujace, przynajmniej z opini w necie, garnuszke ma sasiadki syn 6 miesieczny i dziecka przy nim nie ma, wiadomo, im starsze tym inna zabawa.
a przy okazji to chcialam wam zyczyc wsyztkiego najlepszego na dzisiejsza noc i na caly Nowy Rok!!! u nas w planach sylwestrowych, filmy, dla meza przeniczne piwko a dla mnie karmi :) nasz pierwszy sylwestre w domu ale za to z synem

reklama
witajcie dziewczyny,
margerita - ja też zostawiłam na Zaspie rodziców, często bywam, ale powroty do domu zajmują mi tyle czasu że szok, takie korki!! myśmy też chcieli zostać na Zaspie, ale cena za metr to jakiś koszmar, a tu na Chełmie nam się okazja trafiła z mieszkankiem :)

wszystkim Wam życzę wspaniałego Nowego Roku, dla mnie jak się przed chwilą okazało będzie zupełnie wyjątkowy :-D

happy-new-year.jpg

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 dziewczątka moje kochane !!!

Dziuba - ściskam, co za cudowna noworoczna wiadomość :))

Gdzie balujecie?

My w domku pod pierzynką z pilotem w ręku :p A tak serio to kupiłam zimne ognie, balony, chłopy teraz je dmuchają, ja urzęduję w kuchni, obiecałam Patce bal, tańce, hulanki i swawole. Będzie strojenie w sukienusie, malowanie buziek farbami, mam nadzieję, że jej się spodoba :)

reklama
Do góry