reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zyczonka urodzinowe dla naszych pociech.......

reklama
Och naprawdę się wzruszyłam, bardzo Wam wszystkim dziękujemy my z Emkiem i Jasiulek, który już smacznie chrapie po intensywnym dniu - mógł dzisiaj robić co chciał, broił na całego :p Ściągnął z grzejnika ciasto do pizzy i cichutko w kącie się nim bawił ;) Wieczorem latał bez pieluchy i zsikał się w przedpokoju a potem w swoim pokoiku hahaha Dostał swój największy prezent, czyli jeździk z puchatkiem i już kilku naklejek na nim brakuje :p A po południu byliśmy pierwszy raz w bajkolandii, póki co średnio mu się podobało, bo dzieciaki krzyczały, w kulkach się rozpłakał, bo go eMek wrzucił bez uprzedzenia, za co oczywiście dostał ode mnie po uszach, najbardziej podobał mu się domek z okienkiem, w którym ciągle zamykał i otwierał okiennice i stolik interaktywny. Na koniec dnia byliśmy w Tesco wydać furę kasy na zakupy roczkowe do sobotniej imprezki, w sklepie leciała muza a Jasiek chyba zadowolony z całego dnia całym sobą robił tany tany w wózku z zakupami :p
To był naprawdę dłuuuugi dzień, bo Jasiowi tak się spieszyło do świętowania roczku, że wstał o 4:34 :D

Jeszcze raz dziękujemy i z racji tego, że ostro szykujemy się do imprezki raczej nie będę zaglądać, to najbliższym solenizantom życzymy również wszystkiego co najsłodsze, najpiękniejsze, najbajeczniejsze i najciekawsze w świecie - niech ich bawi każdego dnia!!!!!

Wczoraj mnie nie było ale nieeeeee, nie zapomniałam, że nasz ukochany Jasiula kończy roczek!! Ciotka Katjuszka całuje Twoje stópki, łapki, uszka, noski, brzuszki i przesyła razem z Natalką sto tysięcy uśmiechów - na każdą okazje!! Bawcie się dobrze w sobotę Kochani!!! :-)

I my z Jamiem przesyłamy,choć spóźnione,to równie gorące życzenia dla malinowego Jasia.Duzo uśmiechu na tej malej buźce i samych radosnych dni u boku najlepszej mamy i taty na świecie!!

Milego świętowania;-)

Dziewczyny to jeszcze ja znowu spóźniona ( nie mam czasu ostatnio na neta moj tata w domu ze złamana noga no i jakos ostatnio jestem ciagle zmeczona a maly chce frówać:-))

STO LAT STO LA STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM najlepsze życzonka dla wszystkich roczniaczków.... a dla mam najlepszego z okazji upamiętnienia chwili która była rok temu czyli przyjścia na Swiat najkochańszych na świecie dzieciaczków

reklama
Do góry