reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zyczonka urodzinowe dla naszych pociech.......

reklama
Magdzior,Cesis wszystkiego dobrego,zdrowka i szczesliwego dziecinstwa dla Waszych duzych brzdacow:-) buziaki od ciotki;-) no i udanej imprezy;-)

Kochane dziewczyny - Cesis i magdziorku -uff jeszcze zdążyłam;-)

Dla Waszych pociech śle moc życzeń urodzinowych:-) niech będą zawsze wesołe i rosną zdrowo, przynosząc Wam nieskończone pokłady radości i szczęścia!!! buziaczki śle ciotka patik z Zosieńką:-)

to ja na poprawiny też życzę wszystkiego co najlepsze małym smykom, ciekawego życia, spełniania marzeń, gonienia za nowymi.. a mamom, żeby Wam dzieci wyrosły na dobrym i mądrych ludzi :-)

Cesis i magdziorku no to jeszcze ja (jak zwylke spóźniona) wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech. Zdrówka i dużo radości. A i Wam dużo cierpliwości i miłości dla maleństw.

Dziękujemy każdej z osobna, my świętowaliśmy wczoraj, jeszcze na tygodniu chrzestna ma przyjechać bo wczoraj zaniemogła.

reklama
Do góry