reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zyczenia ... :):):):)

reklama
a dziękujemy - i polecam - możecie też sie tak zabawiać - można wybrać ilość elfów i rodzaj tańca...tylko chyba jest dość obciążone bo mi jakos wolno to wszystko chodzi...

Moje kochane!!!!!
Nie wiem czy jeszcze zdaze zajzec tu przed swietami wiec juz dzis chcialabym zyczyc Wam i Waszym rodzinkom przede wszystkim ZDROWIA,duzo radosci,zgody,zrozumienia,szacunku,milosci....
Niech te swieta beda pod kazdym wzgledem udane...No i troche sniegu... ;-)
Dzielac sie oplatkiem bede o Was myslala....

WESOLYCH SWIAT....

Pati, piękne życzenia :tak:, śnieg zapowiadają u nas na jutro :-)

Ja podobnie jak Pati nie wiem, czy jutro tu zajrzę, więc na wszelki wypadek...

Życzę Wam, Waszym dzieciom i rodzinkom miłości, szczęścia i uśmiechu co dzień, cierpliwości do małych rozrabiaków, czasu dla siebie i spokoju w Święta. Ściskam Was wszystkie bardzo mocno.

Mamoot i mamoocie chłopaki

Babyboomiatka,

Zdrowych spokojnych swiat, pieknych prezentow i odpoczynku w domowej amosferze, wszystkiego naj, naj w Nowym 2009 Roku

od Ani76 i Matiego
buziaczkow tysiac, myslimy o Was:))

[/

Wesołych i spokojnych spędzonych w rodzinnym gronie Swiąt Bożego Narodzenia
oraz wszelkiej pomyślności w nowym 2009 roku.
Marzeń o które warto walczyć,
Radości którymi warto się dzielić,
Przyjaciół z którymi warto być!!!!!!

Życzy Oluś z rodzinką:-)

reklama
Kochane Ciotki,
jeszcze bardziej kochane Maleństwa
i Drodzy Tatusiowie Maleństw
:-D:-D:-D

Życzymy Wam zdrowych, spokojnych i uśmiechniętych Świąt Bożego Narodzenia,
radosnej atmosferki przy Wigilijnym Stole,
smacznych potraw i fajnego Mikołaja
a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń!

Ściskamy Was mocno i łamiemy się z Wami opłatkiem,
Ania, Marcin i Mateuszek :-D

PS. W załączniku Elfy - totalnie spapugowane po Baśce, ale jednak ciut inne, bo nasze i specjalnie dla Was ;-) Miłego oglądania!
ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab

Do góry