reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zyczenia ... :):):):)

reklama
a dziękujemy - i polecam - możecie też sie tak zabawiać - można wybrać ilość elfów i rodzaj tańca...tylko chyba jest dość obciążone bo mi jakos wolno to wszystko chodzi...

Moje kochane!!!!!
Nie wiem czy jeszcze zdaze zajzec tu przed swietami wiec juz dzis chcialabym zyczyc Wam i Waszym rodzinkom przede wszystkim ZDROWIA,duzo radosci,zgody,zrozumienia,szacunku,milosci....
Niech te swieta beda pod kazdym wzgledem udane...No i troche sniegu... ;-)
Dzielac sie oplatkiem bede o Was myslala....

WESOLYCH SWIAT....

Pati, piękne życzenia :tak:, śnieg zapowiadają u nas na jutro :-)

Ja podobnie jak Pati nie wiem, czy jutro tu zajrzę, więc na wszelki wypadek...

Życzę Wam, Waszym dzieciom i rodzinkom miłości, szczęścia i uśmiechu co dzień, cierpliwości do małych rozrabiaków, czasu dla siebie i spokoju w Święta. Ściskam Was wszystkie bardzo mocno.

Mamoot i mamoocie chłopaki

Babyboomiatka,

Zdrowych spokojnych swiat, pieknych prezentow i odpoczynku w domowej amosferze, wszystkiego naj, naj w Nowym 2009 Roku

od Ani76 i Matiego
buziaczkow tysiac, myslimy o Was:))

[/

Wesołych i spokojnych spędzonych w rodzinnym gronie Swiąt Bożego Narodzenia
oraz wszelkiej pomyślności w nowym 2009 roku.
Marzeń o które warto walczyć,
Radości którymi warto się dzielić,
Przyjaciół z którymi warto być!!!!!!

Życzy Oluś z rodzinką:-)

reklama
Kochane Ciotki,
jeszcze bardziej kochane Maleństwa
i Drodzy Tatusiowie Maleństw
:-D:-D:-D

Życzymy Wam zdrowych, spokojnych i uśmiechniętych Świąt Bożego Narodzenia,
radosnej atmosferki przy Wigilijnym Stole,
smacznych potraw i fajnego Mikołaja
a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń!

Ściskamy Was mocno i łamiemy się z Wami opłatkiem,
Ania, Marcin i Mateuszek :-D

PS. W załączniku Elfy - totalnie spapugowane po Baśce, ale jednak ciut inne, bo nasze i specjalnie dla Was ;-) Miłego oglądania!
ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab

Do góry