reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zyczenia ... :):):):)

A nas nie było, więc zaległe sto lat dla Mateuszka.

No i oczywiście dzisiejsze wielkie życzenia dla szanownego jubilata Karolka - wszystkiego co najlepsze i samych najlepszych ;)

reklama
Karolku, dziś Twoje urodzinki- więc życzymy Ci, abyś rósł duży i zdrowy, aby uśmiech nie znikał z Twojej ślicznej buziuni, abyś miał wszystko, o czym zamarzysz... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KAROLKU!!!!!!!!!
Serdeczne życzenia i mnóstwo buziaków przesyłają Martusia i ciocia Kasia.

Martusiu i Karolku z okazji 1 urodzin!!!

Wszystkiego najlepszego...
Szczescia i radosci moc...
Cieplego sloneczka co dzien...
Kolorowych snow co noc...

Moc buziaków śle Otylka z rodzicami

Dzewczyny, ja to chyba jakaś wariatka jestem. Jak czytam zyczenia dla Martusi i Karolka, to normalnie płakać mi się chce ze wzruszenia... Na Mikusia urodzinach, to chyba bedę ryczeć jak bóbr:szok:

MARTUSIU, KAROLKU jeszcze raz wszystkiego, naj, naj, naj. Rośnijcie zdrowo!!!

Mati dziękuje za zyczenia. Nas ostatnio też rzadko tutaj znaleźc i dlatego dla wszystkich 11miesięczniaków serdeczne zyczenia a szczególne zyczenia dla naszych pierwszych roczniaków:tak::-)Dużo słonka i uśmiechu, szczęścia, zdrowia i pomyślności no i dużo prezentów od wielu gości:-)Martuniu i Karolku z okazji Waszych Pierwszych Urodzinek Mateuszek z mamą życzą Wam spełnienia marzeń i samych wspaniałych przygód w życiu:tak::-):happy:

Dziękujemy bardzo :-) aż mi się wierzyć nie chce, że moja maleńka córeńka ma już roczek!
Kasiu, Ell, nie przejmujcie się, ja się rano poryczałam i szybciutko poleciałam się umyć żeby mąż nie widział i się ze mnie nie śmiał:tak: ale jemu też głosik zadrżał, jak składał Martusi życzenia :-)

Oj spóźnione ale naj .... naj .... naj .... serdeczniesze życzenia dla MATEUSZKA

reklama
A więc to już..... I mnie się łzy cisną do oczu...

203.jpg

Kochani jubilaci - MARTUSIU, KAROLKU - jako pierwsi z naszej grupy kończycie pierwszy rok życia.
koas08.gif
W dniu Waszych urodzin - dniu pełnym radości, ślemy Wam najlepsze życzonka:

pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!
fee2.gif

Do góry