reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
To teraz się jeszcze cieplej zrobi:-). Serdeczne życzenia z okazji dla wielu z nas pierwszego Dnia Matki:-):-):-)
Basia, dzieki za cieplutkie zyczonka 
My - jak zwykle ostatnio - spoznieni nieprzyzwoicie... I znow nadrobimy hurtowo, PRZEPRASZAM, ze tak...
Wielgachne buziaki dla wszystkich jeszcze 11-miesieczniakow!
A szczegolne usciski dla dzisiejszej Jubilatki - Zosienka, wszystkiego NAJ NAJ!!!
No i jeszcze przy okazji zyczen - Asia, wielkie imieninowe usciski!

My - jak zwykle ostatnio - spoznieni nieprzyzwoicie... I znow nadrobimy hurtowo, PRZEPRASZAM, ze tak...
Wielgachne buziaki dla wszystkich jeszcze 11-miesieczniakow!
A szczegolne usciski dla dzisiejszej Jubilatki - Zosienka, wszystkiego NAJ NAJ!!!
No i jeszcze przy okazji zyczen - Asia, wielkie imieninowe usciski!

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska wielkie dzieki...Wracajcie szybko!!!!
Zosience zyczymy stoooo laaaaaat,usmiechu,zdrowia i wielu radosci oraz szalonych zabaw!!!
Tu dzien matki juz byl ale ja to taki dzien matki to w d*** mam!! 26 maj to jest DZIEN MATKI no nie!!?!!:-)
Zosience zyczymy stoooo laaaaaat,usmiechu,zdrowia i wielu radosci oraz szalonych zabaw!!!
Tu dzien matki juz byl ale ja to taki dzien matki to w d*** mam!! 26 maj to jest DZIEN MATKI no nie!!?!!:-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
A my składamy dzisiaj serdeczne życzenia Wojciaszkowi - wszystkiego naj, naj, naj chłopaku!!!:-)
P.S. Te życzenia imieninowe to chyba były dla mnie - bardzo dziękuję, chętnie przyjmuję, ale ja obchodzę imieninki w sierpniu:-)
P.S. Te życzenia imieninowe to chyba były dla mnie - bardzo dziękuję, chętnie przyjmuję, ale ja obchodzę imieninki w sierpniu:-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Asia, no pewnie, ze dla Ciebie... a skoro Ty sierpniowa, to ups sorki - schowaj sobie buziaki na sierpien![]()

Podziel się: