reklama
Kasiu, cieszę się, że karteczka dotarła. Bo jak ją wrzucałam do skrzynki to zastanawiałam się, czy ktokolwiek ją stamtąd wyciągnie. A jednak.
A z Luką musiałam się nagłowić, żeby ją tam wpleść i udało się! :-) Wierszyk musi być dopasowany do Jubilata.
A z Luką musiałam się nagłowić, żeby ją tam wpleść i udało się! :-) Wierszyk musi być dopasowany do Jubilata.
Cos mi sie wydaje, że masz zdolności po swoim Tacie ;-)
a Klaudia dzis dostała kolejna karteczke- od rodzinki Mateuszka B:-)- AniuB- slicznie dziekujemy za piękną kartkę i zyczenia
ciekawe kiedy nasze dojda(nieraz stad idzie 3 dni..i do 14-tu..bywa, ze ginie..nie dosc, ze z opoźneniem wysłane..to jeszcze raz bywaja zawieruszenia..dwa..strajki..ale trzeba byc dobrej mysli!!!!
ciekawe kiedy nasze dojda(nieraz stad idzie 3 dni..i do 14-tu..bywa, ze ginie..nie dosc, ze z opoźneniem wysłane..to jeszcze raz bywaja zawieruszenia..dwa..strajki..ale trzeba byc dobrej mysli!!!!
A ciekawostka - na ur Karola kartka od cioci ze Szwecji szła 2 dni a od cioci Irmy z Wrocławia 2 tygodnie!!! Nie mniej jednak bardzo serdecznie dziękujemy Irmie i Izuni za karteczkę niech żyje poczta polska (z małej litery - to świadomie...)
Baśka to przez ten strajk, sortownia we Wrocku była zablokowana
mam nadzieję że do pozostałych dzieciaczków też karteczki dojdą. Będę wdzięczna za info jak dojdą:-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Wojtusiu,Matisku,Zosieńko,Kubusiu i Sandruniu - Piernikową chatkę, serce z czekolady przynoszę w podarku wprost od Baby Jagi, która - mogę przysiąc - nie robi nic złego, a na urodziny życzy Wam smacznego!!!Bardzo dziękujemy za karteczkę Mateuszkowi, Madzi i Ani!!!
Podziel się: