reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zyczenia ... :):):):)

Wszystkim naszym jubilatom czerwcowym - duzo slonka, radosci, wesolych zabaw z rodzicami,
duzo usmiechu
i milosci:-):-):-)

buziakiczki od Matiego i Ani76

ps az mi glupio bo w ogole nie mam czasu zagladac na forum.....ahhh

reklama
Mikusiu - sto lat!!! a przede wszystkim szczęścia radości miłosci!!! no i zadowolenia z siostrzyczki ;) (przepraszam że spóźnione ale wczoraj tu nie zaglądałam - pisałam Ci Kasiu na gg ale nie wiem czy doszło...)

Dzis swoje 2 urodzinki obchodzą Wojtus i Matiś:tak:Chłopaki:
Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha.
Mikołajek, Ciocia Kasia i Wujek Radek

Kochany Matisiu i Wojtku, przesyłamy Wam gorące uściski urodzinowe. Żeby Wasze buźki były zawsze uśmiechnięte i każdy dzień przynosił wesołe przygody i niespodzianki.

ciocia Monika, wujek Marcin, Wojciaszek i Staś

Kochani nasi solenizanci: Wojtusiu i Mateuszku
Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.

Mateuszek z rodzicami i Madzią

troszke spoźnione- Mikusiowi- i dzis Wojtusiowi i Mateuszkowi- duuuzo duuzo zdrowia- samych szczesliwych chwil!!!

reklama
przepraszamy, że tak żadko zaglądamy ale przytłacza nas codzienność.

Wszystkim naszym najukochańszym dwulatkom, życzymy zdrówka, usmiechów na codzień, radości i spełnienia wszelkich marzeń.:-)

Ola i Aga

Do góry