reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia urodzinowe dla kwietniowych Bąbelków!!!

reklama
Antolku oraz Antosiu rośnijcie duuuuuzi i zdrowi oraz bądźcie radością i dumą Waszych rodziców :)
6a00d83451f83a69e201287620909c970c-580wi

Bąbelki Kochane!
Tu wasza zła ciotka co to na bierząco tu nie zagląda:-(
Ale wiecie, wszystkim maluszkom życzę jaknajlepiej, nie tylko od święta!!!
Wielkie buziaczki dla wszystkich do których osobiście ży:zawstydzona/y:czeń ostatnio nie skierowałam, mam nadzieję że mi to wybaczycie?​

Luśka! Słoneczko!
Życzę Ci takich fantastycznych minek jak do tej pory!
Bądź małą rozrabiaką i psotą :-D
Codziennie przynoś mamusi mega dawkę sczęścia!
Miśków, klocków, lalek, sukieneczek, bucików i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ!

E-ciocia z chłopakami

37278_przyjazn_1235213462_enjtqolibevfap97n1g3nq1g46.jpg

Alicjo i Luśko!

Z okazji Waszego święta życzę Wam

kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego
abyście potrafiły cieszyć się życiem
w każdym jego momencie!

Alusiu!
Ty mała cudowna terrorystko :-)
W dniu Twojego święta życzę, Ci abyś zawsze radziła sobie w życiu i potrafiła ustawić facetów tak jak teraz już to potrafisz :-D

baby-girl-diaper-cake-and-toys.jpg

Oleńko!
słodka dziewojo :-)
Z okazji Twoich pierwszych urodzin, życzę Ci spełnienia marzeń i abyś nigdy nie poznała co to smutek.

1_4-Layer%20diaper%20cake%20with%20mommy%20corsage%20girl-L.jpg

Życzą Kubuś z mamą

reklama
Alicjo!
Olu!
W tym szczególnym dniu życzę wam miliona pomysłów na zabawy w ciągu sekundy, prędkości światła w przemieszczaniu się, intensywności huraganu w robieniu bałaganu, siły bomby atomowej w okazywaniu uczuć, no i zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
img92361apg7.jpg

Do góry