reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia urodzinowe dla kwietniowych Bąbelków!!!

reklama
Laurko, Amelko
ślicznotki nasze :)

Życzymy Wam z Mają , moc szczęścia i usmiechów, duuuużo zdrówka! bądźcie radością dla swoich rodziców, rośnijcie duże, mądre i kochane!!!!
birthday_candles.jpg

Ostatnia edycja:
Adaśku!!
W dniu Twojego święta, które w tym roku wyjątkowo wypada w święto Wielkiej Nocy życzę Ci, aby każde Twoje urodziny były tak wyjątkowe jak te, a oczekiwania na nie były przepełnione radością... Z okazji Twoich pierwszych urodzin życzymy Ci z Qbusiem spełnienia marzeń i masy prezentów :-)
3389681065_2d2236c50f.jpg

Adasiu w dniu Twoich urodzin oprocz zyczen jakie zwykle sie sklada zdrowia,szczescia,usmiechow,calusow,misiow,zabawek,przyjaciol i wiekszego zasobu slow zycze Ci abys mial jak najwiecej dni w zyciu w ktorych powiesz,ze jestes szczesliwy.

Amelko, Antosiu i Antolku :-)

Za morzami niebieskimi, za wyspami bezludnymi,
złote rybki małe życzenia spełniały.
Pyszczki miały groźne, robiły pełno minek,
nie wiedziały jak dopłynąć do Waszych rodzinek.
Aż zaprzęgły do muszelek morskie koniki,
wzięły perły, skarb Neptuna, wzięły baloniki.
Teraz są już u Was, razem się bawicie,
przypomnijcie więc tym rybkom o spełnieniu życzeń.

Amelko !!
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

Życzy Qbulek z mamą
normal_1279242696.JPG

Maju
Laurko
Justynko
Przepraszam, ze spóźniłam sie z życzonkami dla Was, jednak myslałam o was czule :-) Kochane rośnijcie w zdrowiu , szczęściu i miłości!!!!!

Antolku!

Spełnienia marzeń, zdrowia, mnóstwa zabawek i kolejek potencjalnych narzeczonych za drzwiami :-) Sto lat!!

reklama
Do góry