reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Gratulacje dla Chocoblock i Tau !!!!!!

zostawić was na jeden dzień a tu takie cudne niespodzianki już :-) ja też chcę

Załączniki

• congratulations-on-your-new-baby-boy.jpg
    congratulations-on-your-new-baby-boy.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 51
  • congratulations-on-your-new-baby-girl.jpg
    congratulations-on-your-new-baby-girl.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 31
GRATULACJE :-).
Jejku czuję tak jak by podniecenie tym że czerwcóweczki zaczęły się już rozpakowywać :-). Która następna ?
Na mnie to jeszcze czas,ale chciałabym mieć już swojego Kubusia przy sobie :-).

agatko- jak mnie zabierali z tymi skurczami tez myslam ze juz urodze :-D ale trzymali mnie bo bylo podejrzenie ze dzidzia z jakiegos powodu dostaje za malo pokaru ale sie wyjasnilo jak dzis przyszedl normalny lekarz, odstawil leki na podtrzymanie i powidzial "jak chce sie rodzic to niech sie rodzi" wiec zobaczymy ile dam rade bez tabletek????????????

reklama
Do góry