reklama
Spokojnie, nie przewiduję dziś więcej narodzin ;-) Chyba że Nanya...
Gratulacje Choco!!! :-)
Nanya jeszcze nie urodziła. Jestem z nią w kontakcie. Leży na patologii, bo już kilka fałszywych alarmów miała, ale ciągle marne rozwarcie (1,5cm). Napisała, że jest wściekła, bo miała dzisiaj wyjść do domu, ale KTG wykazało mocne skurcze, których ona nie czuje, więc musi zostać dalej na obserwacji...
Tau, Chocoblok, serdeczne gratulacje mamusie!!! niech się Wam dzieciątka zdrowo chowają a Wam życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!
Meva, cudna ślicznotka!!!
Cypisiu, pozdrowienia dla Nanyi od nas wszystkich, składamy życzenia jak najszybszego rozwiązania!!!
Meva, cudna ślicznotka!!!
Cypisiu, pozdrowienia dla Nanyi od nas wszystkich, składamy życzenia jak najszybszego rozwiązania!!!
O kurcze tylko weekend mnie nie bylo a tu tyle sie wydarzylo pewnie gdyby mnie nie zmusili do wyjazdu do szpitala to tez juz bym byla rozpakowana bo nie bylo by co wstrzymywac
A wiec: Anetko,Meva,Tau,Chocoblok, OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! Trzymajcie sie i niech sie dzieciątka dobrze chowaja ))
A wiec: Anetko,Meva,Tau,Chocoblok, OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! Trzymajcie sie i niech sie dzieciątka dobrze chowaja ))
agata077
Czerwcowa mama 2009
O kurcze tylko weekend mnie nie bylo a tu tyle sie wydarzylo pewnie gdyby mnie nie zmusili do wyjazdu do szpitala to tez juz bym byla rozpakowana bo nie bylo by co wstrzymywac
Laska ty nie strasz bo mu tu juz pewne bylysmy ze urodzilas
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Choco wielkie gratulacje panikaro - chyba dobrze mieć to już za sobą, co?
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Anetko, Mevo, Tau, Chocoblock- ogromne gratulacje dziewczynki. Fajnie juz miec to za soba i trzymac te kruszynki na rekach co?
reklama
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
Kurcze no, chwilę mnie nie było na BB a tu już kolejne dzieciątko na świecie
Chocoblock gratulacje!!
Ciekawe w takim razie, która z nas zamknie wyścig
Chocoblock gratulacje!!
Ciekawe w takim razie, która z nas zamknie wyścig
Podziel się: