reklama
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja już też mam wypełnione dokumenty, zarówno przez gina jak i przez prace, jedynie musze odebrać je z pracy, i chyba w poniedziałek pojade je złożyć I wyjdzie chyba na styk, jak nie za późno, bo mi upływa termin z początkiem wrzesnia, a te papierki trzeba składać na 6 tyg przed :
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
O dzieki wielkie.Wniosku ktory ma wypelnic gin to nie dostalam,ale widze ze mozna je wydrukowac z netu.Spójrzcie poroszę tylko czy to to : http://www.wypadek.pl/formularze/n9.pdf
W pon ide do gin to wszystko powypełnia i składam.
W pon ide do gin to wszystko powypełnia i składam.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
DZięki wielkie,to już drukuje (na wszelki wypadek jakby gin go nie miała)
Cześć dziewczyny, orentujecie się może przy zwolnieniu lekarskim w ciąży (100% płatynym) z ilu miesięcy wyliczają średnią pensjię? Bo ja ciągle jeszcze pracuję ponieważ dopiero niedawno wywalczyłam, że te pieniądze, które dostawałam poza umową wkońcu mi wliczają do wynagrodzenia. I tak chodzę do tej pracy już ostatkiem sił, żeby nie stracić na tym za dużo. I prawdę mówiąc mam już wszystkiego dosyć. Powiedzcie jeszcze czy któraś z Was jeszcze pracuje, czy tylko ja tak mam . Powoli już łapie mnie deppresja "przedporodowa" i odczuwam "zmęczenie materiału" czyli mnie samej
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agazet ja wlasnie tak myslalam, ale po pierwszej wyplacie dowiedzialam sie ze tak nie jest ... obliczają "srednia" z ostatnich 12 miesiecy ( cos mi jeszcze mowily o L4 z przed ciazy - ale jakos tak zagmatwaly mi, ze kompletnie nie rozumiem ) ... tak czy siak ta srednia z 12 ostatnich miesiecy i od tego podatek ( oprocz bodajze chorobowego ) ... oczywiscie jesli nie chorowalas prze ostatni rok wcale, to srednia wychodzi jak miesieczna wyplata
Podziel się: