reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Dziewczyny potrzebuje porzadnego kopa w dupsko cobym sie wkoncu zmobilizowala do odchudzania.Doslownie latam w jednych dzinach bo reszta za mala.Chodze w dresach na okraglo i wygladam jak kocmouch.Na nowe ciuchy szkoda mi kasy bo ciegle sobie powtarzam ze przeciez schudne.Ale jak pytam siebie przciez od wakacji nic tylko wpie......
Zmobilizujcie mnie prosze.

reklama
Dziewczyny potrzebuje porzadnego kopa w dupsko cobym sie wkoncu zmobilizowala do odchudzania.Doslownie latam w jednych dzinach bo reszta za mala.Chodze w dresach na okraglo i wygladam jak kocmouch.Na nowe ciuchy szkoda mi kasy bo ciegle sobie powtarzam ze przeciez schudne.Ale jak pytam siebie przciez od wakacji nic tylko wpie......
Zmobilizujcie mnie prosze.

gabids, ja uwliebialam jesc i nigdy nie pomyslalam, ze moge jesc malo. jak prowadzialm bardzo aktywny tryb zycia, to szybko spalalm i bylo bez problemu.
wiecznie sie dziwilam, gdy ktos stosowal diete, czy glodowke.
jednka przyszedl czas i na mnie. dojrzalalm do tego, buy stopniowo ograniczac jedzenie.
wykorzystalam dobry moment, gdy bylo duzo swiezych owocow. zapychalam zoladek truskawkami, woda mineralna. od razu oczywiscie nie bylo efektow, ale teraz po 3 m-cach jestem zadowolona. moge nie jesc pol dnia i nie czuje sie zle. schudlam prawie 5kg i czuje sie dfobrze

Donkat rozumiem ze nie masz jakiejs diety.Jez wszystko tylko malo?

A ja ide obiad zmontowac dla rodzinki - zapiekanke makaronowa chyba sobie tampony do nosa pwsadzam zeby zapachu nie czuc:-)

Donkat rozumiem ze nie masz jakiejs diety.Jez wszystko tylko malo?

A ja ide obiad zmontowac dla rodzinki - zapiekanke makaronowa chyba sobie tampony do nosa pwsadzam zeby zapachu nie czuc:-)

a to jaki zapach ci nie odpowiada?

tak jem wszystko, tylko malo. zero slodyczy, to podstawa! jesli cos przegrywam miedzy poslikami, to tylko paluszki, albo owoce, warzywa. z czasem stralam sie jak najpozniej jesc sniadanie i miec jak najdluzsze przerwy miedzy poslikami. doszlam do takiego stanu, ze moge rano jesc dopiero ok 12.00, potem obiad i koacji nie. jem duzo winogron i to mi pomaga bo sa slodkie i zapychajace.

Oj Donkat troche drastyczna jak na mnie masz diete.A z tym zapachem chodzilo mi zeby nie czuc bo mi jezyk do dupy ucieknie:-)

Oj Donkat troche drastyczna jak na mnie masz diete.A z tym zapachem chodzilo mi zeby nie czuc bo mi jezyk do dupy ucieknie:-)

nie gabids, to sie tylko takm wydaje. nuie zapominaj, ze trenuje juz ponad 3m-ce. po prostu ona polega na skurczeniu sie zoladka wtedy nie masz juz takiej potrzeby jedzenia.
do tego trzeba sie optymistycznie nastawic i przez 1-2m-ce je sie calkiem normalnie, przynajmniej nie zauwazasz sama jakichs wielkich ograniczen. pozniej juz organizm sam reguluje ile chce.

Ja ze swojej strony mogę polecić metodę jedzenia do 12 tylko owoców, później warzywa, następnie kasze, pieczywo, mięso, ryby, warzywa i na kolację nabiał. Ma się dużo więcej energii i szybciej się chudnie.

byc moze, ale ze m,nie tot aki przekorny typ, ze jka mam cos z gory narzucone, to tego nie lubie. zapewne bym jadla na zlosc wszytko na dowrot:cool::-D

u mnie sprawdzila sie czerona herbata nie robie nic zupelnie jem normalnie tak jak jadlam slodycze rowniez 3 razy dziennie czerwona herbate pije i waze mniej niz przed ciaza

u mnie sprawdzila sie czerona herbata nie robie nic zupelnie jem normalnie tak jak jadlam slodycze rowniez 3 razy dziennie czerwona herbate pije i waze mniej niz przed ciaza

czerwona herbate mi polecala siostra. ja ja nawet lubie. pilam tez nalogow zielona. teraz jednak przerzucilam sie na sama wode i mi dobrze zapycha zoladek.

reklama
Klavell czerwona hebatka jest bardzo dobra przy odchudzaniu tylko trzeba uwazac na zabki bo moga sie przebarwic.

Do góry