reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Z tym chromem też przerabiałam ale na mnie nie działał, tzn. trzeba brać go długo i systematycznie, żeby były jakieś efekty. Poza tym gdzieś czytałam, że przyjmowanie chromu nie jest bez wpływu na organizm ale za Chiny Ludowe nie mogę skojarzyć o co dokładnie chodziło
donkat
Fanka BB :)
Z tym chromem też przerabiałam ale na mnie nie działał, tzn. trzeba brać go długo i systematycznie, żeby były jakieś efekty. Poza tym gdzieś czytałam, że przyjmowanie chromu nie jest bez wpływu na organizm ale za Chiny Ludowe nie mogę skojarzyć o co dokładnie chodziło
tak, chromu nie mozna sobie tak bezkarnie przyjmowac w jakich sie chce ilosxciach. wystepuje on w sladowych iloscach w organizmie ale ma wazne znaczenie jego ilosc
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, potrzebuję prostej diety odtruwającej. Czuję się ostatnio taka "zaśmiecona". Możesz mi coś polecić? Tylko, żebym składniki mogła dostać w normalnym sklepie i żebym za dużo nie musiała czasu spędzać na przygotowanie.
Akurat moja mamm jest na takiej diecie. Ale musze ja jutro poprosic o przeslanie mailem wytycznych, wiec uzbroj sie w cierpliwosc plizzz Dieta a raczej sposob odzywnia na 6 tygodni. Dania bardzo proste np pomidory z twarogiem , ryba z rusztu ( z grila czy folii), gotowane warzywa. itd Ja chyba tez sie skusze bo jakas taka przyciezka sie czuje...Hruda, potrzebuję prostej diety odtruwającej. Czuję się ostatnio taka "zaśmiecona". Możesz mi coś polecić? Tylko, żebym składniki mogła dostać w normalnym sklepie i żebym za dużo nie musiała czasu spędzać na przygotowanie.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jasne, poczekam, nie zatruję się do tego czasu całkowicie;-)
A pamiętasz może, czy jakieś wprowadzenie jest do tej diety?
Chyba nie. Zreszta ona nie jest taka rygorystyczna i nie powoduje ubytku wagi 5 kg w tydzien. Moja mama jest na 4 tygodniu i schudla 4,5 kg wiec uwazam zdrowo.Jasne, poczekam, nie zatruję się do tego czasu całkowicie;-)
reklama
Majandra - wlasnie wysylam dietkeJa chcę też! Bardzo!
Asia - podaj mi maila na priva
Podziel się: