reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

ja na razie bylam twarda i zadnych slodyczy i macznych przekasek, tylko na placki mialam dyspense, ale tylko kilka kawalkow. duzo jem truskawek i pije. teraz jestem wybrzuszona przed okresem, ale psychicznie juz mi lepiej. cwicze brzuszki w sposob polecany na innym forum : lezac na plecahc kresli sie nogami caly alfabet, nogi lekko zgiete dla ulzenia kregoslupowi, najlepiej trzymac jak najnizej. niedlugo wyprobuje " szostki"

reklama
I ja od dzisiaj wypowiadam wojne niechcianym kilogramom.Przez ta cala wyprowadzke zylismy na gotowym jedzeniu i prosze 4 kilosy do przodu.:no:Szok

I ja od dzisiaj wypowiadam wojne niechcianym kilogramom.Przez ta cala wyprowadzke zylismy na gotowym jedzeniu i prosze 4 kilosy do przodu.:no:Szok
no to mozemy sobie przebic piatke..tzn ja nie przytylam ale trzeba zrobic porzadek z tym brzucholem i nie litowac sie nd jego odbiciem w lustrze ze przezciez urodzilam, ze inne babki maja wiekszy..o nie - nie ma ulg i sciemniania.
Zaczynam 6 weidera - kto ze mna?

Ostatnia edycja:
no to mozemy soebi przebic piatjke..tzn ja nie przytylam ale trzeba zrobic porzadek z tym brzucholem i nie litowac sie nd jego odbiciem w lustrze ze przezciez urodzialm, ze inne babki maja wiekszy..o nie - nie ma ulg i sciemniania.
Zaczynam 6 weidera - kto ze mna?

Ja bardzo chętnie, bo zawsze obiecuję ale nic z tego nie wychodzi. DOŁAŃCZAM SIĘ :tak:

Tylko u mnie jest taki myk ze jak nie wiem kiedy mam cwiczyc - rano mi sie nie chce, po poludniu mi sie chce ale np jadlam obiad a wieczorem tez jakos tak dziwnie...kiedy cwiczyc?

ja probuje cwiczyc (nie sa to jescze jakies ostre cwiczenia, bo na nie nie moge sie zebrac) za kazdym razem jak jestem z julitka na dywanie. ona sie czyms zajmie,a ja w tym czasie wywijam nogami...

jestem 14 dni na tych tabletkach odchudzajacych i mniej o 3kg:tak::happy2::happy2::happy2::-) nic nie cwicze tylko jem mniej i bardzo malo slodyczy:tak: te tabletki sprawiaja ze prawie wogole niechce mi sie jesc

reklama
Do góry