reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

A ja nie idę w zaparte i nie jem, no nie tak że nic nie jem, ale nie objadam się. Rano o 6 zjadłam 3 kromki z pasztecikiem Kubuś 1 :-) i do tej pory nic :no: czekam na męża to zrobimy sobie na obiad spagetti, zrobiłabym wcześniej ale nie mam mielonego :dry:

reklama
Jesteśmy żałosne. :tak:Na prawdę.
Mamy kochających mężów, którzy wciąż powtarzają jakie jesteśmy piękne i wspaniałe.:tak: Mamy cudowne dzieciaczki:tak:, po prostu zyc nie umierac:tak:. A my kurna przejmujemy się kompleksami:-( i paroma centymetrami. :sorry2:Mężowie te cm kochają. :-)
A mi córcia powiedziała wczoraj, że jestem najpiękniejsza.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Miodzik dla mojego serca.;-):tak::-):-):-):-)

Od rana mam dobry humor...bo waga pokazala mi w koncu 67 kg, hurrraaaa!!! To waga sprzed ciazy.
Ale czy ktoras z was cwiczy te brzuchole?
Ja nie i to z bardzo prostego powodu! Uwaga! mozecie sie smiac!!!
Dlatego ze jestem leniwa? alez skad;-).Dlatego ze brak mi motywacji? a w zyciu.;-) Dlatego ze wciaz zwalam ze nie mam czasu? ;-)nie, nie.
Nie moge podlaczyc dvd z plyta aerobiku bo...nie mam wolnego gniazdka przy tv ani przedluzacza:-D:-D:-D:-D:-D:baffled:Bardzo powazny powod;-)

u mnie waga po kopenhaskiej bez zmian - 72 kg. Tez chcialabym wazyc 67 kg, bylabym zadowolona mimo ze jestem sporo nizsza od Hrudy :baffled:
Po kopenhaskiej nie przytylam, ale nie chudne dalej, glownie przez to ze mialam ostatnio duzo imoprez rodzinnych, teraz z nimi spokoj, to moze uda sie cos zrzucic.
O cwiczeniach nie ma mowy, jakos sie nie potrafie zmotywowac. Magic leg stoi nietkniety nawet nie wiem gdzie.

reklama
Do góry