reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Dziewczyny pod koniec czerwca jedziemy nad morze, muszę trochę nad sobą popracować. Teoretycznie motywację mam ale zabrać się za ćwiczenia nie mogę. Jedyna aktywność to długie spacery z wózkiem. Marszem chodzimy około 2 godz raz lub 2 razy dziennie. Waga od miesiąca stoi jak zaklęta. I nie wiem co dalej :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

Iza, ja znam tylko 1 sposób: zero słodyczy, mało chleba i ogólnie mniej jeść. na mnie to działa.

Słodyczy nie jem od 4,5 miesiąca, chleb piekę sama więc nie da się go nie jeść :-) A jadam i tak lekkie dania ze względu na małą. Teraz też częściej zupy jem a wcześniej nie jadłam. Postanowiłam też więcej wody pić. Mam nadzieję że waga ruszy.
Jeszcze tylko ten flak jakoś musze zamienić na brzuch...

Noooo BRAWO!!! Ja najbardziej chcialabym miec ladny brzuch i uda,ale jakos brak zapalu. Dlatego nienawidze Cie za piekny brzuch za zdjecia przed lustrem co kiedys wkleilas:-D:-D

reklama
Oj, Majandra, super!
Ja się zapuściłam i przybyło mi 2kg, a trochę mi brak poprzedniej motywacji, żeby się porządnie wziąć za siebie: najpierw długa zima, potem zimna wiosna, a teraz piwo i lody:szok::cool2::zawstydzona/y:

Do góry