reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
A ja wczoraj 4 kawały szarlotki zjadłam :no:

kurczę, skoro banany i jabłka mam wywalic z diety to jakie owoce mogę jeść? cytrusy odpadają dla małego alergika :( ???

Przydałoby się jakieś kary wprowadzić za sięganie po słodycze przez klubowiczki :-D np. zakaz pisania wiadomości przez 1, 2 dni ;-)

Waga to swoje, a co zrobić z fałdą skóry na brzuchu? same ćwiczenia chyba nie pomogą?

Też mnie ta fałda przeraża :no: . Ja codziennie ją masuję przy myciu (tym masażerem z żelem Nivea) i potem wcieram rózne specyfiki wyszczuplające no i jeszcze ćwiczę brzuszki ale to jednak chyba za mało. W chwilach zwątpieniua myślę o operscji plastycznej - niech mi wytną tę fałdę i już.
A wcale nie pociesza mnie to, że moja siostra mimo, że jest szczupła (nie to co ja) też ma fałdkę po dwóch ciążach :no:.

Ja tam ciast domowych sobie nie żałuje byle by nie były z jakimis kremami, poza tym bez wafelków kakaowo-smietankowych ani rusz.:-D ;-) Za to od czekolady raczej staram sie trzymać z daleka, bo wiem, że może uczulać i tylko z tego względu nie jem.;-)

wczoraj oczywiscie nie moglam sie oprzec i zjadlam lody smietankowe z toffu:-( ograniczam jedzenie do zupek,owocow itp ale nie potrafie sie oprzec slodkiemu malemu cos:no: cwicze i tylko dlatego waga stoi w miejscu,bo juz po tej ilosci zjedzonych slodyczy pewnie by sie powiekszyla zamiast zmiejszyc!!!przerazajace!

na fałde to nieststy może nie być leku :( to może być po prostu rozciągnięta skóra, która nigdy nie wróci do normy ( zwłaszcza,jak sie dużo przytyło jak ja.. ) .. co do owoców.. naprawdę z tym jest cięzko.. jabłka można ale naprawde w umiarkowanej ilości i najlepiej przetarte a nie całe..

Mam pytanie do dziewczyn po CC. Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń które można stosować po cesarce? ewentualnie mozecie polecić jakieś ćwiczenia na DVD? nie wiem co mogę ćwiczyć i w jakich ilościach. Myślę oczywiście wyłącznie o ćwiczeniach stosowanych w domku:dry:

Mnie fałdka tez została,ale po cwiczeniach naprezajacych miesnie brzucha chyb troche sie zmniejszyła.Niewiem ile waze.Dzis ide z mała na szczepienie to wskocze na wage.

od poniedziałku chodzę na gimnastykę, cwiczenia są 2 razy w tyg (poniedziałek i środę) a do tego sama zamierzam ćwiczyć w piątek. Super są te cwiczenia, bardzo wyraźnie czuje wysiłek w udach i brzuszku. Mam nadzieję że ta fałdka zacznie powoli znika choć wieć że nigdy nie bedzie u mnie płaskiego brzuszka :(

reklama
Megi,jestem do bani....
nadal wpierdzielam słodycze(ciasto,czasem jakis batonik i biszkopty)
niby dzis poćwiczyłam i bylam 2 razy na spacerze,ale słodkie mnei zamęczyło:wściekła/y:

Do góry