reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
strzele fotke mzoe jutro bo dzis zaraz jedziemy na urodzinki do rodzinki i wkleje. A zdjęcie w kreacji wkleje po ślubie bo jeszcze sukienka jest do poprawienia.

No a ja dzisiaj trzeci dzień i mięśnie mnie bolą :( Kurcze, ale się zapuściłam, kiedyś mogłam brzuszki robić bez większego wysiłku! Tym bardziej muszę się zmobilizować. Dzisiaj odpuściłam sobie lody (choć miałam na nie ogromną ochotę).

ja tez jestem z tej 6tki bardzo zadowolona, naprawde miesnie zaczynaja byc widoczne. A kiedys przed ciaza jak czasem probowalam cwiczyc brzuszki to nie bylo zadnych efektow, co mnie skutecznie zniechecalo do dalszych cwiczen. No i moim zdaniem 6tka jest latwiejsza od zwyklych brzuszkow :)

Wklejam zdjecia. Nie jest to moze rewelacja ale uwierzcie ze jest o niebo lepiej. Chyba zaczne ją odpoczątku zeby efekty byly bardziej widoczne

pict2683jh7.jpg

pict2684editedyd1.jpg

o matko begne cwiczyc ;D
milla nadałaś nadzieje ze jeszcze kiedys moge wygladac dobrze a czy mialas w ogole wystajaca oponke???jak zaczelas cwiczyc

No wlasnie Milla mialas wystajaca oponke?
Ja chyba tez zaczne cwiczyc po tych zdjeciach zmotywowalas mnie :)
Tylko jak mi sie @ skonczy.

reklama
milla w życiu nie powiedziałabym,że jeszcze niedawno byłaś w ciąży....rewelacja, chyba wydrukuję sobie tą fotkę i powieszę nad łóżkiem, od tak w ramach mobilizacji ;)

Do góry