reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

no mnie też powoli przeraża ta wzrastająca liczba powtórzeń ::)
ale póki co daje radę
brzuch już jakby ciutke mniej wisi..

reklama
Ja oczywiście ćwiczyć nie zaczęlam... ::) Ale... dziś w pracy zgadalam się z koleżanką i będziemy chodzić razem na basen! :)

mam skierowanie na rehabilitację na moje kolano, może dzięki temu zmobilizuję się i zacznę dodatkowo ćwiczyć ::)
zresztą jak wrócę do pracy, stresów, to pewnie raz dwa zrzucę nadprogramowe 4-5kg :p

Dzisiaj zaczęłam szóstkę po raz drugi 8) Może tym razem zapału mi starczy na dłużej niż trzy dni ;)

a ja mam juz 16 dni cwiczen za soba :) Ale jestem z siebie dumna :) a dopinguje mnie Milla (ktora juz chyba skonczyla ?) i 2 wesela na poczatku wrzesnia, na ktore jestesmy zaproszeni :)

ja mam za soba 11 dni i też jestem z siebie dumna :)
cieawe jak będzie dalej bo coraz trudniej ::)

16 września też ide na wesele ;)

no właśnie MIlla skończyłaś? i co teraz?
masz jakieś inne ćwiczenia w zanadrzu??

tak tak już skonczyłam. teraz mam zamiar robic tez jakies cwiczenia na brzuch i na nogi bo 2 wrzesnia tuz tuz a trzeba jakos wygladac. dzis wybralam sobie sukienke na slub. Jest cudna. :)

reklama
Mamaoli- trzymam kciuki za siebie i za ciebie :) musi nam sie udac doprowadzic do konca te 6tke :laugh:

Milla- poprosze o zdjecie brzuszka, jesli mozna - coby moglo mnie dalej mobilizowac w cwiczeniach :)

Do góry