reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

ja tez ostatnio zre jak swinia a znow kg mniej czyli razem 3 kg mniej. A szostki dzien 32. Dotrwam. Juz tylko 10 dni ufufuf

reklama
azik pisze:
KingaP pisze:
cholender, nie wieeem... może CO ŁASKA??

a wicie że ja sobie włąśnie uświadomiłąm że idąc zapisac termin Crzru do kancelarii parafialnej nie zapłąciłąm nic księdzu...

u nas jest co łąska - ale normalnie zapisałam, wzięłam karteczki i wyszłam!!!
azik u mnie w diecezji płockiej księża sami podaja ceny, ja zapłaciłam 150 zł.

no ja mam diś 7 dzień 6- ciężko ale sie nie poddaje. Musze coś ze sobą w końcu zrobić. Niewiecie czasem czy można pić karnitynę karmiąć ?? albo herbatki na odchudzanie albo spalanie ???

agawa1 pisze:
no ja mam diś 7 dzień 6- ciężko ale sie nie poddaje. Musze coś ze sobą w końcu zrobić. Niewiecie czasem czy można pić karnitynę karmiąć ?? albo herbatki na odchudzanie albo spalanie ???

Z tego co mi wiadmomo to raczej nie jest to wskazane.

A ja sobie codziennie mowie ze sie wezme za te cwiczenia no i jaos motywacji bark ale chyba wreszcie bede musiala bo wkurzam sie ze nie moge moich ulubionych spodni wlozyc.

ja wchodzę we wszystkie, ale w pasie nadal nie ma moich 63 cm :( od dzisiaj ćwiczę...kinga możesz zapisać mnie do klubu :)

No dobra, przyznam się... Po trzech dniach 6 weidera wieczorem zamiast ćwiczeń wpierdzieliłam cały pucharek lodów :p I potem już mi się ćwiczyć nie chciało. I tak przez kolejne 3 dni z rzędu. Teraz lody mi się skończyły, więc może zacznę od początku? ;)

reklama
pytia pisze:
No dobra, przyznam się... Po trzech dniach 6 weidera wieczorem zamiast ćwiczeń wpierdzieliłam cały pucharek lodów :p I potem już mi się ćwiczyć nie chciało. I tak przez kolejne 3 dni z rzędu. Teraz lody mi się skończyły, więc może zacznę od początku? ;)

no to może stefanka, alebo inne kremy teraz :)

Do góry