reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
KingaP pisze:
kurcze... ja założę KLUB KIBICA. Będę PREZESKĄ... Poopłacacie składki i nie będe musiała iść do pracy...

mamooli, Ty jesteś zapisana. Jako "przynęta". Potraktuję Cię gratisowo...

czekam na zapisy ::)

Kinga a ile wpis ???

KingaP pisze:
cholender, nie wieeem... może CO ŁASKA??

a wicie że ja sobie włąśnie uświadomiłąm że idąc zapisac termin Crzru do kancelarii parafialnej nie zapłąciłąm nic księdzu...

u nas jest co łąska - ale normalnie zapisałam, wzięłam karteczki i wyszłam!!!

Ja naszemu dawałam 50 ale nie wziął bo powiedział ze sami napewno mamy dużo wydatków, powiedziała że jak chce dać to na tace
ale co do dawania na tace to już taka rożrzutna nie jestem ;D

Aniam - chyba mnie mobilizujesz do rozpoczęcia tych ćwiczeń, tym, że tak ładnie Ci idzie i widać efekty. Muszę sobie wydrukować i chyba zaczynam! Tez chcę mieć 2 cm mniej w pasie!!!! :)

reklama
to ile ja muszę"szóstek zrobić" żeby mieć 20cm mniej w pasie, bo niestety tyle mi brakuje do wymiary sprzed ciąży, a 25cm do wcześniejszych???????????? ja już nie wyrabiam z moją wagą i wyglądem, a żrę jak świnia i nie umiem sie pohamować

Do góry