reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Dziewczyny kochane, wasze wypowiedzi swiadcza dokladnie o tym o czym pisze autorka wspomnianej przez mnie ksiazki. Ale to po prostu trzeba przeczytac.
A to ze wy same chcecie sie podobac "sobie" to wlasnie jest kwestia wychowania od malenkosci w przekonaniu ze kobieta ma sie podobac i ze takie a nie inne srodki prowadza do tego. Zreszta to jest fakt, bo w koncu rozne kultury maja rozne wzory urody, nawet w roznych czasach rozne typy sie podobaly.
Ciekawe tylko, ze wiekszosc facetow wcale sie swoim wygladem nie przejmuje, chodza otyli, czesto w wymietych ubraniach, nawet sie nie myja (wielu facetow zmienia skarpetki czy majtki raz na tydzien!!!).

Oczywiscie nie jestem za tym zeby chodzic w tlustych wlosach, w brudnych ubraniach i z zapuszczonymi paznokciami.
Ale sek w tym, zeby zaakceptowac siebie takim jakim sie jest i nie korygowac tego sztucznie (no, oczywiscie paznokcie obcinamy:-D), oczywiscie tez nie chodzi o to zeby objadac sie slodyczami i nabawic sie otylosci, tlumaczac sobie, ze "taka juz jestem" albo "taka mam przemiane materii";-) Jesc powinno sie zdrowo, dostarczac wszystkich potrzebnych skladnikow, ale wtedy jesc tyle na ile mamy apetyt (czyli np. ilosc ciastek ograniczyc, ale juz warzyw, miesa i owocow jesc tyle na ile ma sie ochote).

No i wszyscy powinni (w granicach rozsadku) dbac o siebie, nie tylko kobiety, ale rowniez, a moze przede wszystkim mezczyzni!

Nie potraktujcie tego jako calkowitego streszczenia ksiazki, ona jest bardzo obszerna, do tego napisana w formie rozprawy naukowej, nie da sie jej wiec tak krotko strescic.:tak:

czy ktoras z was pamieta jakie to byly cwiczenia na brzuszek co codziennie sie zwiekszalo ich ilosc jak dobrze pamietam to lolcia wklejala nawet zdjecia brzuszka przed i po.:confused:

to moze to była milla nie pamietam kurcze przepraszam za pomyłeczke ale jesli ktoras z was pamieta jak te cwiczenia sie nazywaly bede wdzieczna

weszłam w zaciasne do tej pory spodnie dodało mi to skrzydeł och oby tak dalej bo jeszcze troche nadmiaru mnie mi zostało :tak:

ja tez sie mieszcze w ciuchy sprzed ciazy :tak:
tylko mam problem z niektorymi za sprawa brzucha :angry::-p
kasiula cwiczylas ta 6 widera???
gdzie mozna zobaczyc te cwiczenia?

reklama
nie ćwicze ale jestem na diecie south beach mam zamiar ćwiczyc ale jakoś nie mogę sie zebrac:tak:
6weidera.jpg

Do góry