pallulinka
Początkująca w BB
Zrobilam z porannego moczu. druga kreska niemal od razu sie pojawila, bladq bo blada ale jestI jak ? Zrobiłaś test ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobilam z porannego moczu. druga kreska niemal od razu sie pojawila, bladq bo blada ale jestI jak ? Zrobiłaś test ?
Bede trzymac kciuki!!!! Daj koniecznie znać. Dzięki za wsparcie [emoji3590]Gratulacje !!!!
Mam nadzieję że za 11 dni też zobaczę takie dwie kreseczki .
Hej, jestem tu pierwszy raz. Mam pytanie odnośnie moich objawów. Zacznę od tego że nigdy nie miałam żadnych objawów na miesiączke. Teraz jestem przed miesiączka i od 5 dni boli mnie podbrzusze i prawy jajnika. Do tego mam bóle głowy całymi dniami, podwyższona temperaturę, biały śluz, wzdety brzuch i zaparcia. Nie bolą mnie piersi ale mam wrażenie że sutki zrobiły się ciemniejsze. Jak myślicie czy w moim przypadku mogą to być objawy ciazy? Miesiączke mam za dwa dni dostać i trochę się stresuje bo boję się że będzie jedna kreska