reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrobic test czy nie....

🤔 Uważa się że testy odczytane po więcej niż 5 minutach są niewiarygodne. Ja również nigdy nie miałam przypadku żeby po kilku godzinach test stał się pozytywny. Jak dla mnie powinnaś iść na badanie beta z krwi. Będziesz wiedziała "na czym stoisz". Jak będzie podwyższona to idź do ginekologa. Możesz też powtórzyć jutro test ciążowy z porannego moczu i zobaczyć czy wynik będzie pozytywny. Daj znać. 🤗
Dzięki za odpowiedź, zrobię tak jak mówisz i napewno dam znać 🙂

reklama
Hej ,dziewczyny zrobiłam test który wyszedł negatywnie, ale po kilku godzinach zobaczyłam blada kreske. Wiem że test jest wiarygodny tylko po 5 minutach ale trochę testów zrobiłam w swoich życiu i nigdy takiego nie miałam. Dostałam plemienia w czwartek wieczorem, a w piątek dostałam niby normlanie miesiączki ale trwała tylko cały piątek i pół soboty A dziś tylko jest brązowe plamienie
Skoro wiesz to zrób kolejny, odczytaj w czasie a jak nie to idź na bete

Skoro wiesz to zrób kolejny, odczytaj w czasie a jak nie to idź na bete
Zrobiłam test, wyszedł negatywnie. Odczekam kilka dni i jeśli moje objawy będą się nasilac to pójdę na bete. Moje plamienia nadal się utrzymują, raz jest więcej A raz mniej.
Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi i rady. Nie mam z kim o tym porozmawiać A warto zapytać kogoś o zdanie. Będę dawać znać

Do góry