reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

reklama
Witaj.
Mam na zbyciu- oczywiście za darmo- zimową kurteczkę dziewczęcą Mayoral. Rozmiar 68, taką jak w linku , tylko całą białą, nie zniszczoną, bo córcia miała ją na sobie tylko kilkanaście razy, mam też różowe futerko wiosenno- jesienne w rozmiarze 74- również kupione w zeszłym roku- nie zniszczone. Może jeszcze spodnie ocieplane w rozmiarze 62 lub 68 uda mi się wyszperać;-) Jeżeli jesteś zainteresowana- napisz na PW. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoje dzieciaczki.
MAYORAL ciepła kurtka dziewczęca r.74 (1892947518) - Aukcje internetowe Allegro

Witaj.
Mam na zbyciu- oczywiście za darmo- zimową kurteczkę dziewczęcą Mayoral. Rozmiar 68, taką jak w linku , tylko całą białą, nie zniszczoną, bo córcia miała ją na sobie tylko kilkanaście razy, mam też różowe futerko wiosenno- jesienne w rozmiarze 74- również kupione w zeszłym roku- nie zniszczone. Może jeszcze spodnie ocieplane w rozmiarze 62 lub 68 uda mi się wyszperać;-) Jeżeli jesteś zainteresowana- napisz na PW. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoje dzieciaczki.
MAYORAL ciepła kurtka dziewczęca r.74 (1892947518) - Aukcje internetowe Allegro

napisałam na pw bardzo dziekujęę i pozdrawiam:)

kochane mamusie potrzebne so butki na zimę dla chłopców niestety chyba nie dam rady kuoić bo nie mam kasy starszy ma 26 a młodszy na24 jeśli ktoś m,a niepotrzebne bardzo prosz e z całego serca

Owszem, wiem od admina, że dokumenty dotarły i potwierdzają, ze łatwo nie jest. Chcielibyśmy jednak wiedzieć co robisz, aby swoją sytuację poprawić? Bardzo łatwo uzależnić się od pomocy innych, a to prowadzi w ślepy zaułek. Poczytaj sobie wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index98.html - tam dziewczyna, której naprawde jest cieżko - Kfiatka - walczy o swoje i daje to rezultaty. Jak się obserwuje kogoś tak zdeterminowanego, to aż chce się pomagać....

nawet jeśli nie ma 100% efektów tej walki, to wie i ona i my, że zrobila wszystko co mozliwe, aby swoją sytuację poprawić; zaczęła od najprostszej formy, czyli wątku na forum i poproszeniu o pomoc, ale bynajmniej na tym nie skończyła :)

Ostatnia edycja:
Krupka zgadzam sie z Toba w 100% Kfiatce wszystcy chętnie pomagają bo mamy 100%pewności że potrzebuje tej pomocy i że naprawdę nie łatwo Jej o nią prosić ale też nie spoczeła na laurach tylko naprawdę walczy żeby poprawić swoją sytuację ,i nie piszę ciągle że czegoś potrzebuje tylko prubuje sobie radzić jakoś .
Aniu jak męza poszukiwania pracy?? w okresie letnim napewno miał okazję zarobic u gospodarzy . Piszesz ze siostra tez ma dzieci moze ona ci podaruje ubranka ?? wiem że jest cięzko majac trójkę dzieci ale musicie zacząć robić coś żeby poprawić swój byt i stanąć na własnych nogach.Pozdrawiam Was i trzymam kciuki żeby sie wkońcu odmieniło wasze życie!!!

reklama
anka wysłałam Ci dziś ciuszki dla córci. Wybacz, że tyle to trwało.Dla Twoich synków na razie niestety nic nie mam.U siebie w okolicy mam też potrzebującą dziewczynę , której dawałam do tej pory ciuchy po moim synku. Jak z czegoś mój łobuziak wyrośnie, to bedę pamiętać o Tobie.
Pozdrawiam Ciebie i dzieciaczki.

Do góry