reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
napisalam na priv
stokrotta
Witaj.
Mam na zbyciu- oczywiście za darmo- zimową kurteczkę dziewczęcą Mayoral. Rozmiar 68, taką jak w linku , tylko całą białą, nie zniszczoną, bo córcia miała ją na sobie tylko kilkanaście razy, mam też różowe futerko wiosenno- jesienne w rozmiarze 74- również kupione w zeszłym roku- nie zniszczone. Może jeszcze spodnie ocieplane w rozmiarze 62 lub 68 uda mi się wyszperać;-) Jeżeli jesteś zainteresowana- napisz na PW. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoje dzieciaczki.
MAYORAL ciepła kurtka dziewczęca r.74 (1892947518) - Aukcje internetowe Allegro
Mam na zbyciu- oczywiście za darmo- zimową kurteczkę dziewczęcą Mayoral. Rozmiar 68, taką jak w linku , tylko całą białą, nie zniszczoną, bo córcia miała ją na sobie tylko kilkanaście razy, mam też różowe futerko wiosenno- jesienne w rozmiarze 74- również kupione w zeszłym roku- nie zniszczone. Może jeszcze spodnie ocieplane w rozmiarze 62 lub 68 uda mi się wyszperać;-) Jeżeli jesteś zainteresowana- napisz na PW. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoje dzieciaczki.
Tygrysek1985
anka rajstopki wysle Ci pod koniec tygodnia bo dzis nie mam kasy na wysylke
Witaj.
napisałam na pw bardzo dziekujęę i pozdrawiam
krupka
Entuzjast(k)a
Owszem, wiem od admina, że dokumenty dotarły i potwierdzają, ze łatwo nie jest. Chcielibyśmy jednak wiedzieć co robisz, aby swoją sytuację poprawić? Bardzo łatwo uzależnić się od pomocy innych, a to prowadzi w ślepy zaułek. Poczytaj sobie wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index98.html - tam dziewczyna, której naprawde jest cieżko - Kfiatka - walczy o swoje i daje to rezultaty. Jak się obserwuje kogoś tak zdeterminowanego, to aż chce się pomagać....
nawet jeśli nie ma 100% efektów tej walki, to wie i ona i my, że zrobila wszystko co mozliwe, aby swoją sytuację poprawić; zaczęła od najprostszej formy, czyli wątku na forum i poproszeniu o pomoc, ale bynajmniej na tym nie skończyła
nawet jeśli nie ma 100% efektów tej walki, to wie i ona i my, że zrobila wszystko co mozliwe, aby swoją sytuację poprawić; zaczęła od najprostszej formy, czyli wątku na forum i poproszeniu o pomoc, ale bynajmniej na tym nie skończyła
Ostatnia edycja:
Krupka zgadzam sie z Toba w 100% Kfiatce wszystcy chętnie pomagają bo mamy 100%pewności że potrzebuje tej pomocy i że naprawdę nie łatwo Jej o nią prosić ale też nie spoczeła na laurach tylko naprawdę walczy żeby poprawić swoją sytuację ,i nie piszę ciągle że czegoś potrzebuje tylko prubuje sobie radzić jakoś .
Aniu jak męza poszukiwania pracy?? w okresie letnim napewno miał okazję zarobic u gospodarzy . Piszesz ze siostra tez ma dzieci moze ona ci podaruje ubranka ?? wiem że jest cięzko majac trójkę dzieci ale musicie zacząć robić coś żeby poprawić swój byt i stanąć na własnych nogach.Pozdrawiam Was i trzymam kciuki żeby sie wkońcu odmieniło wasze życie!!!
Aniu jak męza poszukiwania pracy?? w okresie letnim napewno miał okazję zarobic u gospodarzy . Piszesz ze siostra tez ma dzieci moze ona ci podaruje ubranka ?? wiem że jest cięzko majac trójkę dzieci ale musicie zacząć robić coś żeby poprawić swój byt i stanąć na własnych nogach.Pozdrawiam Was i trzymam kciuki żeby sie wkońcu odmieniło wasze życie!!!
reklama
stokrotta
anka wysłałam Ci dziś ciuszki dla córci. Wybacz, że tyle to trwało.Dla Twoich synków na razie niestety nic nie mam.U siebie w okolicy mam też potrzebującą dziewczynę , której dawałam do tej pory ciuchy po moim synku. Jak z czegoś mój łobuziak wyrośnie, to bedę pamiętać o Tobie.
Pozdrawiam Ciebie i dzieciaczki.
Pozdrawiam Ciebie i dzieciaczki.