reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Znowu to samo

Wiesz, ja się naprawdę nie nastawiałam że teraz to ten miesiąc, że się uda a potem to plamienie plus bóle brzucha. Mówię-Bingo! Oprócz tego ból piersi, zgaga kilka dni, ciągle mi gdzieś śmierdzi palnym plastikiem więc byłam już nastawiona na pozytyw. Nie wiem czy taki test w dniu spodziewanej miesiączki może nie wykazać ciąży. Na tą chwilę jestem dokładnie 2 tygodnie od stosunku i tydzień od zagnieżdżenia które sobie wymyśliłam.
Natalia a ty dokładnie ile? Nie robiłaś testu?
Przepraszam, że piszę tak nieskładnie ale to mój drugi post na jakimkolwiek forum. Nie chcę być sama z głową pełną myśli..
Plamienie miałam 4 dni temu@ ma byc 30 przytulanki były przed i w owu i po. Nie używam już testów owu wiec nie wiem kiedy dokładnie. Nie testowałam czekam ewentualnie do weekendu

reklama
Do góry