wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Czy podanie znieczulenie do cesarki w kręgosłup jest bardzo bolesne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie czułam. Raz wbicie i po sprawie. Wszystko chyba zależy od kompetencji i umiejętności anestezjologa. Od cesarki minęło ponad 4,5 roku i nie odczuwam żadnych problemów po wkłuciu.Czy podanie znieczulenie do cesarki w kręgosłup jest bardzo bolesne ?
a jak z pionizacja ? bardzo bolesna?Nic nie czułam. Raz wbicie i po sprawie. Wszystko chyba zależy od kompetencji i umiejętności anestezjologa. Od cesarki minęło ponad 4,5 roku i nie odczuwam żadnych problemów po wkłuciu.
Nic nie czułam bo byłam zbyt zajęta ryczeniem, że nie urodzę SN i tym, że nic nie wiem o CC pionizacja średnio, ale finalnie doszłam do siebie w miarę szybko i jestem zadowolona, że miałam ccCzy podanie znieczulenie do cesarki w kręgosłup jest bardzo bolesne ?
Przy podaniu znieczulenia jedyne co czułam to ukłucie do znieczulenia miejscowego.a jak z pionizacja ? bardzo bolesna?
a jak z pionizacja ? bardzo bolesna?
nie wręcz panicznie się jej bojęZ ciekawości - już wiesz, że będzie cc?