reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zmiana łóżeczek na łóżka :-)

reklama
No niestety. Teraz właśnie mój mąż pokazywał mi, że zaczyna się rozklejać i trzeba znowu go pozbijać młotkiem. Nigdy nie kupię już żadnego mebla przez internet. Trzeba jechać i obejrzeć.

Nickie w szoku jestem że tak się stało z Waszym łóżkiem, a reklamowaliście go?? my też kupiliśmy z interbeds i wszystko gra.

daga reklamowaliśmy, jak tylko przyszło, bo niektóre części były uszkodzone. Tu nie było problemu, bo wymienili i ok. Potem już nie miałam czasu na reklamacje, bo to trwa, a ja nie miałam czasu na czekanie, bo dziecko nie miałoby gdzie spać. Trzeba było działać na własną rękę.

Świetne są te piętrowe łóżka :tak:. trochę poszperałam w necie i wybrałam łóżko Jacek, jak na te warunki, jest naprawdę tanie, i do tego z materacami. No i fajne jest to, że można je używać potem jako 2 osobne.
Łóżka Łóżko JACEK PROMOCJA! -RATY od 26zł Wys. 24h (1728917765) - Aukcje internetowe Allegro

Mam tylko pytanko... Nie orientujecie się, jakie mają te łóżka obciążenie? Chodzi mi o to, ile kilogramowy człowiek może na nim leżeć... Bo nie chciałabym kupować tyle tych łóżek, a za 3 lata mi się rozwali, bo wiadomo jak to jest... dzieci rosną, ale też skaczą po łóżku i siadają w kilka osób, albo czasem dorosły usiądzie i ... po łóżku
:-:)shocked2:

pysiu - moze się mylę, ale patrząc na cenę tego łóżka, na czymś musieli oszczędzić i wydaje mi się, że do trwałych może nie należeć.

Ja patrząc na to co spotkało Nickie - cieszę się, że zanim kupiłam łóżko - widziałam je w realu. Na naszym może leżeć nawet 100kg chłop ;) wiem, ze to łóżko posłuży nam dłuuuugie lata...

pysiu - moze się mylę, ale patrząc na cenę tego łóżka, na czymś musieli oszczędzić i wydaje mi się, że do trwałych może nie należeć.

Ja patrząc na to co spotkało Nickie - cieszę się, że zanim kupiłam łóżko - widziałam je w realu. Na naszym może leżeć nawet 100kg chłop ;) wiem, ze to łóżko posłuży nam dłuuuugie lata...

A na moim 15sto kilogramowy Kacper poskacze i już trzeba coś skleić albo przykręcić. Niestety. Człowiek uczy się na błędach :-(

pysiu co do łóżek z Ikei - byłam pomacać ;) polecam jedynie to metalowe droższe, bo metalowe tańsze i drewniane - nie zachwyciły mnie stabilnością - ale to moje skromne zdanie ;)

reklama
No właśnie oglądałam to łóżko z Ikei, i właściwie mi się nie podoba...:no: Takie jest ciemne i zwyczajne:eek::confused2:, a cena za taki wygląd nie bardzo mi odpowiada. Jeszcze, jak jest podwójne, to jakoś wygląda, ale po rozłożeniu... nie chciałabym takiego w pokoju:no:.

dziewczyny, może któraś kupowała łóżko pod materac 200x90? Mam 2 materace tego rozmiaru (bo ludzie, którym wynajmowaliśmy nasze mieszkanko kupują nowe łóżko i mogą nam nasze materace oddać) i szkoda mi kupować łóżko, które ma już materace w pakiecie (do tej pory nie znalazłam nic bez materaców, albo o tych rozmiarach, nie wiem, dlaczego wszędzie są materace np. 198/88 albo coś koło tego, a nawet 2 cm robią różnice), no i musi być właśnie 90x200, no i żeby była możliwość rozłożenia potem na 2 osobne (ale mam wymagania:-D:sorry:). Może któraś z Was widziała gdzieś w necie taki model? Prosiłabym o link...

Do góry